Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СУЗАНИТА СПИ С АТЛЕТ

СУЗАНИТА СПИ С АТЛЕТ

сузанита suzanita

Нова година, нови очаквания и ново гадже. Така Сузанита посрещна 2022-ра. Силиконовата щерка на Орхан Мурад си има нов интимен партньор. Младата изпълнителка залюби атлет.

Сузи върти любовна авантюра с националния рекордьор по хвърляне на копие при мъжете Марк Славов. Преди две години татуираният здравеняк подобри върховото постижение в спорта, където се състезава. Марк хвърли копието на е 83,4 метра и така подобри брадат 13-годишен рекорд.

Любимият на Мурадова също така се изявява като музикален продуцент и рапър. Феновете на този жанр познават отлично качествата и творчеството на Славов.

Фурията от Пловдив е най-големият фен на новото си гадже. „Горда съм с теб“, крещи Сузанита, докато танцува на песен на любимия си.

МАЙКАТА НА СУЗАНИТА ОТПРАШИ ЗА ИТАЛИЯ СЛЕД РАЗВОДА

Палавата щерка на Орхан Мурад разкри за новия мъж в живота си в последните дни на 2021-ва година. В навечерието на празника силиконовата бомба загатна, че има ново гадже. Месеци наред Сузанита бе сама или поне не разкриваше да има мъж до нея. И навръх Нова година качи снимка с Марк. На фотоса Сузито страстно целува новия си любим.

Откога са заедно с Марк, Сузанита не споделя. Ала най-вероятно връзката им датира от месеци насам, защото щерката на Орхан Мурад направо сияе до новото си гадже, пише „България Днес“.

СУЗАНИТА СИ ТАТУИРА ЦИЦИТЕ

Звездната двойка изпрати 2021-ва в зимния курорт Пампорово. Наред с каране на ски и обиколки из снежните Родопи Сузанита и Марк се отдадоха и на заслужена почивка в СПА комплекса. Прекарването на Нова година заедно бе един от малкото моменти заедно за ексцентричната певицата и любимия й. Марк тренира в далечна Финландия. И още в първите дни на годината замина за северната страна.

Top
>