Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕМИЛ КОНРАД ИЗДАЛ ОГРАНИЧИТЕЛНА ЗАПОВЕД ЗА МАЙКА СИ, ИСКА Я В ЗАТВОРА

ЕМИЛ КОНРАД ИЗДАЛ ОГРАНИЧИТЕЛНА ЗАПОВЕД ЗА МАЙКА СИ, ИСКА Я В ЗАТВОРА

емил конрад emil konrad

Един от най-известните влогъри у нас – Емил Конрад направи шокиращи признания за семейството си. Конрад сподели пред последователите си, че е осиновен, когато бил на по-малко от една годинка, а настоящата му майка била с ограничителна заповед. Той казва още, че знае коя е биологичната му майка, но никога не са се срещали.

Относно ограничителната заповед тиин влогърът разкрива, че тя е застрашавала неговата сигурност. „Аз даже не знам как тази жена не е била в затвора“, казва той. Оказва се също, че той се отказал от нея и по документи и в момента в акта му за раждане присъства само баща му.

ЕМИЛ КОНРАД СЕЕ РАЗВРАТ: НА МЕН МИ Е ГЪРМЯЛ САЛАМ ПО ЛИЦЕТО МНОГО ПЪТИ

Единствената му семейна връзка е с леля му, която е сестра на осиновителят му.

Както е известно Емил Конрад е автор на поредица от книги. Последната издадена е „Обратни мисли“. „Много се радвам, че новата ми книга е вече реална, а не само това, което пишех на компютъра, и това, което скицирах за корицата на книгата. Избрах заглавието „Обратни мисли“ по няколко причини.

Една от тях е, че хората използват думата „обратен“ много често, за да ме обидят във връзка със сексуалната ми ориентация. От друга страна, обратни мисли изразява това, че в книгата съм написал неща, които много хора биха възприели за нетипични и наобратно на това, което са свикнали да виждат/чуват“, каза самият той пред „Телеграф“ след премиерата на книгата.

Top
>