Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ХАЛВАДЖИЯН ЗАГОВОРИ ЗА КРАЯ НА „КАПКИТЕ“

ХАЛВАДЖИЯН ЗАГОВОРИ ЗА КРАЯ НА „КАПКИТЕ“

маги халваджиян magi halvadjian

Продуцентът Магърдич Халваджиян съобщи доста неприятна новина за зрителите на „Като две капки вода“.

Думите му дойдоха като гръм от ясно небе и помрачиха настроението на запалените фенове на имитаторското шоу. Арменецът оповести новината и веднага заваляха въпроси и умолявания това да не се случи. Но той е категоричен: иде краят на „Капките“. Макар шоуто все още да е лидер на телевизионния екран, рейтингът спада с всяка следващата година, а на него му е трудно с избора на звезди.

Той твърди, че едно от условията на лицензоиздателя е участниците да бъдат популярни на широката общност. А вече им става все по-трудно да съберат участниците, защото повечето са се извъртели, а останалите не са готови да се впуснат в такова приключение. Халваджиян дава за пример актьора Владимир Зомбори, който е любимец на зрителите от последния сезон, че отдавна са искали да го поканят, но не е бил достатъчно известен и не са позволявали. Изчакали са да набере популярност покрай сериала „Вина“ и чак тогава да се включи в „Капките“.

ПАНАЙОТ ПАНАЙОТОВ: „КАПКИТЕ“ НЕ СТРУВАТ 5 ПАРИ БЕЗ РАЧКОВ И ГЕРО

„Може в един момент просто да спрем“, казва Халваджиян, който и тази година се е видял в приключение с попълването на участниците. Но относно водещите няма никакви забележки и специално Рачков го е оставил да експериментира, без да му се бърка. И винаги накрая на всеки лайф го поздравява, защото е ненадминат.

Тази новина разочарова зрителите, които вече 12 години се забавляват с „Като две капки вода“. Все пак продуцентът пояснява, че има намерение за още един сезон и се заговори, че Галена ще бъде сред звездите, които ще имитират други звезди. Остава му да убеди още седем участници и сезонът е готов.

Top
>