Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БИВШАТА НА ДЖИЗЪСА ЗАРЯЗА И НОВИЯ

БИВШАТА НА ДЖИЗЪСА ЗАРЯЗА И НОВИЯ

полина спасова

Бившата на Благой Георгиев-Джизъса отново е сама. Красавицата Поли би шута и на бизнесмена Петър след едномесечна връзка. Това разкри пред „България Днес“ самата хубавица.

„С Петър вече не сме заедно. Много е обсебващ – денонощни разговори, страшно ме ревнуваше. Като цяло прекаляваше. Той не е за мен! Дадох му месец от живота си, без дори да сме интимни, ме обсебваше много“, споделя разочарованието си Поли и намеква, че Петър постоянно е искал да знае къде е, с кого е и какво прави.

„В днешно време е много трудно да имаш доверие на някого и да срещнеш достоен човек. Всички са фалшиви! Търсят някаква изгода – гледат какво караш, какво и колко имаш. Аз искам истинското и цял живот ще го търся! Няма да се задоволя с по-малко! Искам спокойствие, не недоверия към всеки мой ход. Ако един човек иска да направи нещо, винаги може да го направи“, категорична е силиконката.

„Плановете ми да се местя във Варна, за да живея с Петър, естествено пропадат. Човек никога не знае какво го чака и какво ще се случи. За момента съм си тук, в София. Работя много и се концентрирам върху работа. Някой ден, ако се намери мъж, ще му дам шанс. Повече няма да правя грешката да давам шансове на мъже, които са по-слаби от мен“, завършва Поли, която не може да намери правилния мъж за себе си и неведнъж си е патила.

В момента Поли не бърза да търси друга връзка, докато в същото време Благо Георгиев е щастлив с новата си изгора Ивана – щерката на Ванко 1.

ПОЛИНА: БЛАГОЙ МЕ ОБИЖДАШЕ ГРОЗНО! ТОВА, ЧЕ НЯМАШЕ ПАРИ ГО СЪСИПВАШЕ

Припомняме, че Благой и Поли се ожениха на 26 юни 2022 година във Велинград на пищна церемония. През април 2023 година обаче тунингованата мадама изненадващо поиска развод от Джизъса. По това време той бе на самотен остров в Карибско море, докато участва в култовото шоу „Сървайвър“. След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти, за да обсъдят развода, който иска красавицата. В крайна сметка подписаха раздялата си в Софийския районен съд. Още на делото стана ясно, че Благо вече е заменил Поли с Ивана.

Поли и Петър се запознават в Несебър, докато красавицата чака в една сладоледаджийница, в която много обича да ходи. Всичко става случайно. Петър прави първата крачка. Това се случва през втората седмица на месец март и вече връзката им е в историята. Първоначално Петър е грижовен и внимателен, но впоследствие започва да я „задушава“, да я ревнува, притиска и й няма никакво доверие за нищо. Това кара Поли да го разкара и да продължи своето търсене на любовта.

Top
>