Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЖАНСУ ДЕРЕ СЕ ЗАВРЪЩА В БГ ЕФИРА СЪС СУПЕР СЕРИАЛ

ДЖАНСУ ДЕРЕ СЕ ЗАВРЪЩА В БГ ЕФИРА СЪС СУПЕР СЕРИАЛ

джансу дере djansu dere

Джансу Дере се завръща в българския ефир с нов сериал. бТВ купи правата за излъчване на последната й сапунка и в най-скоро време ще я предложи на зрителите си. В 149-те епизода на „Неверен“ звездата си партнира с Джанер Джиндорук.

Той е неин екранен съпруг, който прахосва наследените й от родителите пари, а за капак на всичко си хваща и любовница.

Изпълнителката на главната женска роля Джансу Дере е родена на 14 октомври 1980 година. Красавицата е археолог по образование, но още от ученичка се изявява на модния подиум. Голямата популярност я спохожда през 2002 година, когато я избират за подгласничка на конкурса „Мис Турция“ и я затрупват оферти за снимки.

ДЖАНСУ СЕ ВЪРНА ПРИ ДЪРТАКА

Предложения и отправят списания и агенции от Истанбул, Анкара и Париж, а нюйоркски милионер от турски произход плаща 100 хиляди долара, та хубавицата да участва в рекламен клип на негова фирма.

През 2003 година Джансу се снима във филма „Здрач“, където изпълнява ключова роля. С тази продукция започва сериозната й кинокариера. Скоро след това играе и в сериала „Метро палас“, а после и в теленовелата „Завръщане“.

Отиващото си лято Дере изкара основно на Малдивите. Там тя беше наела апартамент в един от най-баровските хотели и плащаше луди пари за нощувките. За отдиха си в отровната държава актрисата пръсна голяма част от хонорара си, спечелен през пролетта с участието в рекламна кампания.

Top
>