Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СУЗАНИТА СИ ПОКАЗВА БЮСТА И ВАГИНАТА СРЕЩУ $15 НА МЕСЕЦ

СУЗАНИТА СИ ПОКАЗВА БЮСТА И ВАГИНАТА СРЕЩУ $15 НА МЕСЕЦ

сузанита suzanita

„Понякога нося дрехи без бикини! Да носиш бикини всеки ден, състарява!“. С тези две изречения, написани на лош английски език, е решила да търси фенове в сайт за възрастни 20-годишната Сузанита, която стана майка преди броени месеци. Тя вече заработва с голи снимки в социалните мрежи.

Цената, която си е сложила дъщерята на Орхан Мурад, за да си показва „срамотиите“, е, меко казано, достъпна за всеки, който има интерес да разглежда в интимни детайли. За месечен абонамент тя иска 15 долара. Срещу тези пари предлага на клиентите си секси провокации, както и „стециални изненади“, които им предоставя в лични съобщения.

СУЗАНИТА СЕ ЗАВЪРНА ПРИ МАРК

И, за да е още по-достъпна, е предвидила промоции за верните фенове. Който иска да й се радва в продължение на 6 месеца, ползва 10 процента отстъпка – цената за него е 81 долара. Още по-евтина ще излезе на онези, които решат да платят наведнъж 12-месечен абонамент. За тях е предвидена 15% отстъпка, а цената е 153 долара – дори и пенсионери с малко по-високи пенсии могат да си я позволят, стига да искат.

Говори се, че новата професия на младата майка е била истински шок за родители й, пише „Уикенд“. Двамата отдавна са разделени и от доста време въртят любов с нови партньори, а Орхан дори официално се беше отрекъл от дъщеря си, както и от новороденото си внуче, но въпреки това като баща той няма как да не е притеснен от нанадолнището, по което продължава да се движи неговата наследница.

СУЗАНИТА ПРОГОВОРИ ЗА ОТНОШЕНИЯТА СИ С ОРХАН МУРАД

„Още когато Сузанита на 14 години се развяваше дрогирана по клубовете, всички знаеха как ще свърши всичко това, само родителите й – не. Сега никой не е изненадан, само родителите й – да“, коментират потребители на социалните мрежи.

Младата майка влиза в новото си амплоа едва 9 месеца след като роди сина си Матиас. Детето се появи на бял свят през ноември миналата година. То е плод на връзката на Сузанита с шампиона по хвърляне на копие Марк Славов. Двамата родители бяха на върха на щастието, когато се роди детето.

Top