Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ОЗАН ГЮВЕН И БЕРК ОКТАЙ СРЕД ЗВЕЗДНИТЕ БИЯЧИ НА ЖЕНИ

ОЗАН ГЮВЕН И БЕРК ОКТАЙ СРЕД ЗВЕЗДНИТЕ БИЯЧИ НА ЖЕНИ

озан гювен берк октай ozan gyuven berk oktay

Насилници на жени като касапина от Стара Загора Георги Николов има и в турските сапунки. Примерите са не един и два, а най-пресният е Озан Гювен. Изпълнителят на главната мъжка роля в излъчения по бТВ сериал „Божествено“ се озова неотдавна на първите страници на истанбулските таблоиди заради побой над приятелката си – пиарката Дениз Лулутсуз.

Актьорът се напил, скарал се с 31-годишната си изгора и буквално я размазал с юмруците си. Макар да била в полунесвяст, дамата все пак намерила сили да извика полиция и журналисти и им разказала за преживения ужас.

ОЗАН ГЮВЕН УВОЛНЕН ОТ „ВАВИЛОН“ ЗАРАДИ ПОБОЙ НАД ЖЕНА

„Човекът, когото смятах за мъжа с главно „М“ в живота си, просто полудя под въздействие на алкохола. Толкова удари отнесох от него, че се оказах със счупена челюст, синини по лицето и разкървавено око. А най-много болка усетих, когато хвана главата ми и я блъсна в стената“, свидетелства жертвата.

Гювен пък, който е със 17 години по-възрастен от Дениз, категорично отричаше да я е бил, пише „Уикенд“. По думите му тя сама се наранила, за да го изнудва за обезщетение.

БЕРК ОКТАЙ ВКАРВА ЖЕНА СИ В ЗАТВОРА

Навремето здраво пердаше жена си и Берк Октай от „Опасни улици“ и „Опасно изкушение“. „Бях жертва на системен тормоц. Бившият ми мъж има големи проблеми със самоконтрола и неведнъж е упражнявал насилие спрямо мен“, обясняваше Мерве Сараджъолу след развода с екранния комисар Бахадър.

Top