Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ОЗАН ГЮВЕН УВОЛНЕН ОТ „ВАВИЛОН“ ЗАРАДИ ПОБОЙ НАД ЖЕНА

ОЗАН ГЮВЕН УВОЛНЕН ОТ „ВАВИЛОН“ ЗАРАДИ ПОБОЙ НАД ЖЕНА

ozan guven озан гювен вавилон

Първият сезон на „Вавилон“ приключи по бТВ Лейди миналия петък, а с това се изчерпа и участието на Озан Гювен в сагата. От понеделник ролята на Егемен вече се изпълнява от Онур Сайлак. Ако и вие сте сред зрителите на хитовата теленовела, сигурно вече се питате кое е наложило промяната в актьорския състав. Титулярът Озан е бил уволнен от продуцентите заради побой.

През лятото на 2020-а Гювен се озовал на първите страници на истанбулските таблоиди по много неприятен повод – насилие над жена. Вечерта на 13 юни актьорът се напил в заведение, а като се прибраб вкъщи, се скарал с приятелката си – 28-годишната по него време пиарка Дениз Булутсуз. Той буквално размазал с юмруците си младата жена, но макар да била в полунесвяст, тя намерила сили да извика полиция и журналисти и им разказала за преживения ужас.

„Човекът, когото смятах за мъжа с главно „М“ в живота си, просто полудя под въздействие на алкохола. Толкова удари отнесох от него, че се оказах със счупена челюст, синини по лицето и разкървавено око. А най-много болка усетих, когото хвана главата ми и я блъсна в стената“, свидетелствала жертвата.

ИЗПЛУВАХА СРАМНИ ТАЙНИ И ВИДЕА НА ТУРСКА ЗВЕЗДА

Озан пък, който е със 17 години по-възрастен от Дениз, първоначално отричал да я е бил. Твърдял, че тя сама се наранила, за да го изнудва за обезщетение, пишат медиите в Турция, цитирани от Уикенд. Продуцентите на „Вавилон“ нямало как да не се реагират на скандала. Предстоели снимките за втория сезон и шефовете на прозукцията решили да потърсят заместник на побойника. Така ролята Егемен била дадена на Онур Сайлак.

Гювен не е единственият известен турски артист, посягал на половинката си. Навремето здраво пердашеше жена си и Берк Октай. „Бях жертва на системен тормоз. Бившият ми мъж има големи проблеми със самоконтрола и неведнъж е упражнявал насилие спрямо мен“, обясняваше красавицата Мерве Сараджъолу след развода си с екранния комисар Бахадър от „Опасни улици“.

Top