Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СТАНА ЯСНА ПРИЧИНАТА КИЛАТА ДА СТАНЕ ВЕГАН

СТАНА ЯСНА ПРИЧИНАТА КИЛАТА ДА СТАНЕ ВЕГАН

kila

Причината скандалният в миналото рапър 100 Кила да влезе в правия път и дори да стане веган е жена. Гаджето на мургавия варненец от доста време го водело за носа. Според негови познати обаче това е за добро.

Преди дни шоуменът втрещи доста свои фенове, обявявайки в предаването „Черешката на тортата“, че е веган и от доста време не вкусва никаква храна от животински произход, включително яйца и мляко.

По думите му причината да се откаже от блажното, с което е отгледан, е, че постните манджи му действат по-добре. Истината обаче била малко по-различна. Жената, с която рапърът се среща вече повече от година, била убедена веганка.

За нея да не яде нищо животинско било почти религия. Както повечето привърженици на този тип хранене се отвращавала дори от идеята, че може да сложи на масата си омлет, сирене и масло, да не говорим за пържоли.

В началото Килата се шегувал с това нейно верую, но тъй като бил много влюбен, решил да пробва за няколко дни да се храни като жената на сърцето си, пише Уикенд. За това допринесъл и фактът, че тя го мъкнела все по заведения, в които не се готви месо, а когато го канела на гости, също слагала на масата единствено постни манджи.

Понеже бил много хлътнал, накрая и той се присъединил към „религията на постноядците“.

Top
>