Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КИРИЛ ТЕРЗИЕВ ОТРИЧА ДА Е НАПАДАЛ СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА, ТЯ ИМАЛА ЗАПИС НА ПОБОЯ

КИРИЛ ТЕРЗИЕВ ОТРИЧА ДА Е НАПАДАЛ СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА, ТЯ ИМАЛА ЗАПИС НА ПОБОЯ

кирил терзиев светлана гущерова

„С пръст не съм докоснал Светлана Гущерова. Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история – цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат“, заяви за „Труд news“ Кирил Терзиев.

Припомняме, че Светлана Гущерова обвини 40-годишния бронзов олимпийски медалист по борба Кирил Терзиев, че ѝ е счупил зъбите, пред очите на децата ѝ, след продължително преследване с колата.

По думите му, двамата с Гущерова се засекли случайно в пресечка на бул. „България“ в София. Той я попитал кога ще му върнат парите, а тя започнала да го заплашва с мутри, които ще го пребият.

„Надявам се да има камери и ясно да се види, че аз дори на два метра не съм я доближил. Всичко е инсценировка, за да трупа слава. Само това ѝ остана – мъжът ѝ е алкохолик, а тя има психически нестабилно поведение“, коментира той.

Разказва, че преди време му станало жал за Християн Гущеров и му се предоверил, защото някога му е бил приятел. По думите му, неговите бизнеси са хранилка за Гущерови от години, докато те нямат един работен ден в живота си. Терзиев се занимава със застраховане и имам охранителна фирма.

„Става дума за много пари. Те карат моите коли, осигурих им и детегледачка, защото ми стана жал за четирите им деца. Християн Гущеров от милионер стигна до просешка тояга. Той е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони, собственият му баща Добромир Гущеров се отрече от него. Иска баснословни суми назаем от приятели, за да води Светлана по курорти. Тя живее за Инстаграм и за да поддържа пред обществото някакво реноме на богата жена. Истината обаче е съвсем друга“, категоричен бе медалистът от олимпиадата в Пекин в свободен стил борба през 2008, като отказа да посочи дължимата сума.

Той продължи с това, че Гущерова не е работила и един ден в целия си живот, а докато е била бременна, се е осигурявала в неговата фирма, за да взима майчинство от държавата.

Той се надява на бързо разследване от страна на МВР, като вероятно ще заведе дело за клевета, лъжесвидетелстване и уронване на престижа.

Тази сутрин пред „Нова“ телевизия, скандала се задълбочи, като Светлана Гущерова отрече тези неща да са верни. По думите ѝ камерите могат да покажат, че наистина се е случило.

По думите на Светлана, Терзиев я е заплашил, че познава началника на районно полицейско управление и няма да му направят нищо.

Плеймейтката твърди, че преди няколко месеца, борецът е нападнал мъжа ѝ и дори му е откраднал телефона, но полицията отново не е реагирала на сигнала.

„Извадила съм си медицинско. Трябваше поне за 24 часа да го задържат, ако полицията пак не направи нищо, ще дойда да ви го дам и да го покажа на вас. Не знам защо е конфликта. Той е вманиачен по нашето семейство, чисто луд е и психично болен. Казва, че е за пари и че ние му дължим. Прави се на лихвар. Не знам каква сума е в неговата глава, ние не му дължим нищо“, заяви тя.

„Къде е тази твоя дебела свиня, ще ви убия, ще ви съсипя“, са били думите на Терзиев към Гущерова, казва тя.

Top
>