Вие сте тук
Начало > Шоу > ДИЛЯНА ПОПОВА СЕ РАЗДЕЛЯ С РЕСТОРАНТЬОРА

ДИЛЯНА ПОПОВА СЕ РАЗДЕЛЯ С РЕСТОРАНТЬОРА

диляна-попова-dilyana-popova

Красивата актриса и моделка Диляна Попова, която ще води новото приключенско риалити на бТВ „Островът на 100-те гривни“ заедно с Александър Сано, ще се раздели временно с любимия си – ресторантьора Лъчезар Захариев. Причината е, че заминава за два месеца на далечна екзотична дестинация, където ще се снима предаването.

В него общо 30 участници ще изпитат възможностите си да оцеляват далеч от комфорта на цивилизацията, както и да създадат общество със свои собствени правила, в което най-голямото богатство е на ръцете им – гривната.

Сано и Попова ще са до тях през цялото време, за да покажат на зрителите най-интересните моменти по пъя на играчите към 300 000 лева – най-големият награден фонд, даван досега у нас в риалити формат.

Диляна обаче няма да може да прекара лятото на плаж „Перла“ с приятеля си, където той държи хитово заведение и по традиция двамата са там от юни до септември.

ДИЛЯНА ПОПОВА ЩЕ ПАРТНИРА НА САНО В „ОСТРОВЪТ НА 100-ТЕ ГРИВНИ“

„Всяка година сме на къмпинг. Това е истинското синьо лято с много свобода. Борил и другите деца карат сърф, по цял ден са навън“, обяснява красавицата, пише „Галерия“.

Преди Лъчезар стопанисваше „Баш Бара“ на къмпинг „Градина“, но заради проблем с концесионерите преди две лета хлопна кепенци. Любопитно е, че негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена.

Захариев живее с Диляна в луксозен апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Заедно с тях е и синът й Борил, който завърши трети клас в Музикалното училище в София и освен това тренира джиуджицу, като вече има няколко медала от турнири. Момчето се разбира прекрасно с новия приятел на майка си, който го отрупва със скъпи подаръци, но често гостува и в дома на татко си.

Top
>