Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СОФИЯ МАРИНКОВА РАЖДА ДЕТЕ НА ДРАГО СИМЕОНОВ

СОФИЯ МАРИНКОВА РАЖДА ДЕТЕ НА ДРАГО СИМЕОНОВ

софия маринкова жаки

Актрисата София Маринкова, която гледаме в ролята на Елена в „Ол инклузив“, иска да роди дете на приятеля си – радиоводещия Драго Симеонов. И двамата имат мерак за голямо семейство, дори се шегуват, че ще увеличат семейството си с цели шест наследника.

От предишните си половинки той има син, носещ името Павел, а тя отново момче – Орлин, вече в трети клас.

„Мислим за общо дете постоянно, но трябва да създадем по-голям дом, където да ги отглеждаме“, признава Маринкова.

Двамата са заедно от седем години и не изключват някой ден да се оженят, въпреки че имат по един брак зад гърба си. Те не смятат, че подписът може да повлияе на любовта и отношенията им.

„Ние всяса седмица си правим предложение, за да се потвърждава клетвата“, споделя Симеонов.

СОФИЯ МАРИНКОВА ИЗПОТИ МРЕЖАТА ПО БАНСКИ

Срещат се на сцената. „Имаме много хубава първа среща. Бяхме водещи на едно културно събитие, по това време не бих казала, че сме били обвързани, по-правилно е –  в етап на раздяла… Драго освен че е най-голямата ми любов, е и най-добрият ми приятел. Забавен е, мразя да ми е скучно, а кагота сме заедно винаги е интересно и смешно… Той е смел, не съм го виждала да се страхува“, признава актрисата.

Симеонов я описва далеч по-романтично: „Благодаря, че се появи в живота ми, че откъсна онзи тъжен човек, защото като всеки друг аз имам своята мрачна страна. Няма друга като София, не мога да кажа, че харесвам едно нещо, повече от друго. Тя умее да е много атрактивна и в седем часа сутринта, когато става и прави сандвичи и в моменти на премиери. В този смисъл – интересна, забавна и секси е“.

Най-тежкият период, през който минават двамата, е по време на пандемията. Драго и София започват да получават паник атаки. Емоционалното разстройство ги сполита със страшна сила и за малко не им коства връзката, пише „Галерия“. Друг разрив в отношенията им са слуховете за връзка между София Маринкова и Веселин Плачков, заформил се по време на снимките на успешния сериал „Пътят на честта“.

Top
>