Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО КОЙ ВКАРАЛ СТЕФАН ИЛЧЕВ В „КАПКИТЕ“

ЕТО КОЙ ВКАРАЛ СТЕФАН ИЛЧЕВ В „КАПКИТЕ“

stefan-ilchev

Стефан Илчев дължи мястото си в шоуто „Като две капки вода“ на Деляна Маринова – Джуджи. Именно близката приятелка на Гала препоръчала момчето чудо на родните имитации като участник в хитовото предаване на Нова тв.

Запознала се с него в един от столичните пиано барове, където Илчев работел и от време на време влизал в успешните имитации на любимата си Лили Иванова, за да забавлява гостите.

С тези „пръвъплъщения“ той открай време е популярен в шоу средите. Като чула как добре се справя, Джуджи решила, че трябва да покаже своето откритие на шефа на „Капките“ Маги Халваджиян.

Самата тя, макар да няма талант нито за имитиране, нито за пеене, нито за танцуване, преди време е участвала в шоуто, макар и да не може да се похвали с особени успехи в него. Затова пък за Стефан била сигурна, че ще се справи, и не се поколебала да го препоръча.

Още на старта на актуалния сезон на „Капките“ Маги призна, че е видял Стефан за първи път в столичен пиано бар и веднага решил, че е идеален за предаването му, пише Уикенд. Преценката на Джуджи за таланта на Илчев явно е била правилна, защото за броени седмици певецът се превърна в любимец на зрителите.

Top
>