Вие сте тук
Начало > Шоу > NOVA ПРЕСЛЕДВА BTV, ИЗМЕСТИХА „ЕДИН ЗА ДРУГ“ В СЪБОТА ЗАРАДИ „СЪРВАЙВЪР“

NOVA ПРЕСЛЕДВА BTV, ИЗМЕСТИХА „ЕДИН ЗА ДРУГ“ В СЪБОТА ЗАРАДИ „СЪРВАЙВЪР“

един за друг edin za drug

Хлъзгаво, цветно и много интересно ще бъде предизвикателството в следващия епизод на риалити формата „Един за друг“, който зрителите могат да гледат в събота от 20:00 ч. по NOVA.

bTV изненадващо обяви преди дни, че мести приключенското риалити „Сървайвър“ в събота, а следващите му епизоди ще се излъчват понеделник и вторник, предава ХотНюз. Причината бе безапелационния успех на „Като две капки вода“, които се излъчват в неделя и имат огромен рейтинг, с който „Сървайвър“ не пожела да се бори. От NOVA обаче не се отказват от конкуренцията и местят „Един за друг“ на гърба на „Сървайвър“ в събота.

След като се справиха най-зле в индивидуалните игри, първите номинирани двойки тази седмица са Милена и Цветелин, Галина и Владимир. Те ще имат шанс да излязат от лошата серия загуби с победа в новото изпитание, което за едни ще бъде истинско забавление, а за други ще донесе сълзи в очите. Приказна атмосфера и наситена шоу програма очаква двойките във вилата на любовта, след като всеки от участниците трябва да понесе последствията от решенията на мъжете в индивидуалната игра вчера. Едни ще пеят, други ще танцуват, а трети ще се смеят.

„КАПКИТЕ“ РАЗМАЗАХА SURVIVOR, СМЕНЯТ ДНИТЕ НА ИЗЛЪЧВАНЕТО МУ

В играта за двойки емоции също няма да липсват. Партньорите ще трябва да маневрират успешно по хлъзгав под в импровизирано първенство по сапунено пързаляне. Зрителите ще станат свидетели на атрактивни изпълнения и невиждани тактики по пързалката на любовта, но кой ще успее да изпълни предизвикателството за най-кратко време? Неочаквана изненада ще напрегне ситуацията във вилата на любовта. Кои ще бъдат номинираните пет двойки? Коя от тях ще напусне любовното приключение завинаги, не пропускайте в новия епизод на „Един за друг“ .

Top