Вие сте тук
Начало > Шоу > „КАПКИТЕ“ РАЗМАЗАХА SURVIVOR, СМЕНЯТ ДНИТЕ НА ИЗЛЪЧВАНЕТО МУ

„КАПКИТЕ“ РАЗМАЗАХА SURVIVOR, СМЕНЯТ ДНИТЕ НА ИЗЛЪЧВАНЕТО МУ

като две капки вода капките kapki voda

Маги Халваджиян този сезон отвя всички конкурентни медии с успеха на шоуто за имитации. “Survivor 7“ призна, че е победен от „Като две капки вода“ и смени дните си на излъчване. Досега риалити предаването вървеше в неделя, понеделник и вторник. „Считано от тази събота (4 март), “Survivor 7“ ще се излъчва в събота, понеделник и вторник от 20:00 ч. Настъпват промени в излъчването на филмите от рубриката “Мега Хит“, която от 5 март се измества в неделя вечер“, съобщиха официално от Би Ти Ви.

В неделя обаче върви шоуто за имитации като „Като две капки вода“, което за първи път се излъчва през уикенда. Още след първото му предаване от Нова се похвалиха с рекорден рейтинг.

САШО ДИКОВ ИЗМЕСТИ ЖОРО ИГНАТОВ, СДОБРИ РАЧКОВ И ВЕСКО МАРИНОВ

Според официалните пийпълметрични данни, първият епизод на предаването регистрира аудиторен дял от 46,7% сред населението в активна възраст (18-49 г.). Впечатляващият резултат е рекорден в историята на медията, която за първи път програмира хитовото предаване в неделя, пише „Хотнюз“.

До този момент стартовите епизоди на нито едно предаване през пролетния или есенния сезон на Нова телевизия не са постигали толкова висока стойност. С тези почти 47% от всички зрители, които изобщо са гледали телевизия по това време, Нова телевизия оставя конкуренцията далеч зад себе си. Втората телевизия в класацията е с около 2.5 пъти по-нисък резултат.

Top
>