Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > САШО ДИКОВ ИЗМЕСТИ ЖОРО ИГНАТОВ, СДОБРИ РАЧКОВ И ВЕСКО МАРИНОВ

САШО ДИКОВ ИЗМЕСТИ ЖОРО ИГНАТОВ, СДОБРИ РАЧКОВ И ВЕСКО МАРИНОВ

сашо диков рачков sasho-dikov rachkov

Сашо Диков влезе в ролята на Жоро Игнатов и помири Веселин Маринов и Димитър Рачков след чутовния им скандал, който се разрази миналата неделя на старта на „Като две капки вода“. Неочаквана рокада в култовото риалити тази неделя вечер изненада феновете му. Димитър Рачков и членът на журито Веселин Маринов, които яростно се скараха в предишния епизод, не се появиха за откриването на шоуто.

На сцената бе представен само и единствено другият водещ Герасим Георгиев – Геро. След като актьорът се похвали колко добре е стартирал първият епизод на 11-и сезон на „Като две капки вода“, той реши да подеме темата за отсъствието на колегата си.

„Сигурен съм, че сте забелязали отсъствието на Рачков. Аз го забелязвам повече от вас, вярвайте ми. Не съм упълномощен обаче да коментирам случващото се“, каза кратко Геро, без да издава дали Рачков все пак няма да се присъедини малко по-късно към него.

После Геро представи журито тържествено, в лицето на Димитър Ковачев – Фънки, Хилда Казасян и най-новия член – Асен Блатечки. Веднага направи впечатление, че особата на Веселин Маринов липсваше, без предварително оповестена причина. По адрес на изпълнителя на „Горчиво вино“ Геро повтори същото – че не е упълномощен да коментира отсъствието му.

В предния епизод на „Капките“ Димитър Рачков сериозно се скара с певеца на „Лятна жълта рокля“ и дори се закани: „Защо ме караш да сложа край на колебливата ти кариера“. Маринов бе меко казано бесен.

ДИВ СКАНДАЛ МЕЖДУ РАЧКОВ И ВЕСЕЛИН МАРИНОВ В „КАПКИТЕ“

След изпълнението на Керана в образа на Лайза Минели отношенията между водещия Димитър Рачков и члена на журито Веселин Маринов рязко се разгорещиха. Уж в шеги и закачки, в един момент напрежението между двамата ескалира. Почти през сълзи Веселин Маринов сподели, че му е “омръзнало от лигавщините” на комика.

„Млъкни бе! 11 сезона ти слушам всичките глупости! Имаш мръсна уста, като латерна си! За пръв път съм жури, преживявам всяка песен“, каза Веско Маринов. Рачков се опита да излезе от неловката ситуация, но Маринов видимо беше раздразнен от думите и отношението на водещия.

Това обаче не спря препирнята, а малко след това Маринов се обърна към Рачков, като го нарече “баджанак”, но не стана ясно дали двамата видни ценители на женската красота са имали обща жена.

45 минути след старта на шоуто тази неделя и след като Геро се препоти няколко пъти заради факта, че му се налага да води сам, камерите се включиха пряко от гримьорната, където Рачков и Маринов продължаваха ожесточено да спорят. Двамата продължиха да спорят по темата за баджанаците и да си разменят словесни удари под кръста.

РАЧКОВ ПРИБИРА РЕКОРДНИТЕ 240 БОНА ОТ „КАПКИТЕ“

Дори на моменти устатият и опитен журналист Сашо Диков не можа да вземе думата от тях. В крайна сметка обаче той ги насърчи да си простят на Сирни Заговезни и да влязат в залата на шоуто. Преди пръв да подаде ръка на Веско Маринов като по-млад, Рачков му припомни, че неведнъж му е помагал да пълни концертните зали.

На финала на спора в гримьорната двамата си подадоха ръка и се прегърнаха. И си довериха един на друг, че продуцентът Магърдич Халваджиян е накарал певеца да нарече комика и водещ на „Капките“ „мръсник“. От своя страна братът на Магърдич – Джуди Халваджиян също насърчил Рачков да отвърне на удара на члена на журито.

„Те двамата не могат да се понасят бе,“ каза с усмивка Рачков на Маринов по адрес на братя Халваджиян.

След това хванати за ръце Веселин Маринов и Димитър Рачков влязоха в залата, а Геро гледайки какво се случва на няколко пъти се прекръсти. Комикът и певецът вече продължиха шеговито да си говорят, без обиди, обръщайки се с думите „Браво, баджанак, много си добър.“

Top
>