Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЧКОВ ПРИБИРА РЕКОРДНИТЕ 240 БОНА ОТ „КАПКИТЕ“

РАЧКОВ ПРИБИРА РЕКОРДНИТЕ 240 БОНА ОТ „КАПКИТЕ“

димитър рачков dimitar rachkov

И през новия тв сезон Димитър Рачков затвърди славата си най-скъпоплатеното тв лице в България. Комикът ще получава рекорден хонорар като водещ на „Като две капки вода“, като за всеки епизод в джоба му ще влизат по 20 хиляди лева, коментират хора от тв средите. Това означава, че за 12 седмици, колкото ще продължи предаването, ще спечели 240 хиляди лева. Актьорът обаче не се задоволява само с доходоносни телевизионни халтури.

Комикът все повече преминава към амплоато на бизнесмен и не пропуска възможност за крупни инвестиции. Оказва се, че отскоро водещият на „Капките“ се е захванал и с ново начинание, нагазвайки в ловния бизнес. Заедно с двама съдружници той е регистрирал още една фирма, този път на територията на Стара Загора.

ДИВ СКАНДАЛ МЕЖДУ РАЧКОВ И ВЕСЕЛИН МАРИНОВ В „КАПКИТЕ“

От информацията за „Лопатака“ ООД в Търговския регистър става ясно, че Рачков и ортаците му се занимават с ловен и риболовен туризъм у нас и в чужбина, стопанисване на ловни стопанства, дивечовъдство и рибовъдство. Начинанието им е стартирало още през лятото на 2021 г., а двамата съдружници на актьора не са популярни лица. Тримата с него имат абсолютно равни дялове от бизнеса, което означава, че делят и печалбата си на три.

Бившият на Мария Игнатова е страстен почитател на лова още от младежките си години, но с течение на времето решил, че може да печели от хобито си, тъй като частните ловни стопанства са доходоносна ниша. Рачков обича да ходи за глигани най-вече в Балкана около Твърдица, където построи планинска резиденция за чудо и приказ на родителите си Станка и Минко. Именно покрай лова се запознал и с редица влиятелни и богати българи, с които завъртял бизнес начинания.

СКАНДАЛНИЯТ РЕЙТИНГ НА „ФЕРМАТА“ СПАСИ ШОУТО НА РАЧКОВ

Империята му от фирми се допълва и от още едно дружество „Дипроел“ ЕООД, което се води изцяло на негово име. То се занимава с производство на енергия. Рачков го регистрирал, защото се подготвял да инвестира половин милион лева и в соларен парк със слънчеви панели, които произвеждат електричество. За целта той се сдобил с парцел в Ямболско, където устройствата щели да бъдат разположени. В този регион на България слънчевите централи не са рядкост и очевидно актьорът е получил съвети от вече опитни в сферата хора, които го насочили къде и как точно да вложи парите си.

Top
>