Вие сте тук
Начало > Шоу > СКАНДАЛНИЯТ РЕЙТИНГ НА „ФЕРМАТА“ СПАСИ ШОУТО НА РАЧКОВ

СКАНДАЛНИЯТ РЕЙТИНГ НА „ФЕРМАТА“ СПАСИ ШОУТО НА РАЧКОВ

димитър рачков dimitar rachkov

Димитър Рачков се е преборил за следващ сезон на съботното си шоу „С Рачков всичко е възможно“. Последният епизод на актуалното първо издание бе излъчен миналата седмица и много фенове се притесниха, че може би скоро няма да видят своя любимец. За подобни трегови обаче няма причина.

Шоутто ще има поне още един сезон в ефира на Нова телевизия, въпреки че от старта си до самия финал върху него се изляха безброй критики. Според много зрители предаването е скучно, тъповато и досадно, тъй като поставя на малкия екран все същите до болка втръснали лица от обкръжението на продуцента Маги Халваджиян.

ТОВА БЕШЕ: ГЕРО ЗАЕМА МЯСТОТО НА РАЧКОВ

Това са Златка Райкова, Милица Гладнишка, Ненчо Балабанов, Елен Колева, Софи Маринова, Мария Игнатова и т.н. Носеха се слухове, че първият сезон ще бъде и последен. Оказва се обаче, че въпреки всичко шоуто е регистрирало достатъчно добър рейтинг, за да продължат да го излъчват занапред.

Това отчасти се дължи на изключително слабия сезон на прекия конкурент в събота вечер – „Фермата“ на Андрей и Иван. Аграрното риалити се оказа толкова дълбока дупка в рейтинга на бТВ, че Нова успя да изплува дори с досадно шоу като на Митко Рачков.

СИНЪТ НА РАЧКОВ НАВЪРШИ 16, ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА ДНЕС

Към момента втори сезон на неговото предаване е обявен официално, но от телевизията подчертават, че финалът е бил не за шоуто, а за първия му сезон. Това автоматично би следвало да означава, че се планира втори. Феновете очакват да се завърне на екран, твърдейки, че без него им е скучно в съботната вечер.

Всички, които харесват „С Рачков всичко е възможно“, се надяват да го видят отново през пролетния тв сезон, който  започва в края на феруари. Твърде вероятно е обаче да им се наложи да чакат по-дълго. Следващия сезон се очаква риалитито на Нова „Хелс Китчън“, нов български сериал, както и завръщане на „Като две капки вода“ или „Маскираният певец“.

ШОУТО НА РАЧКОВ ПАК В КРИЗА, ОБМИСЛЯТ РАДИКАЛНИ МЕРКИ

Тепърва ще става ясно дали ще има къде да се намести Рачков, както и дали комикът въобще ще е свободен, за да води това предаване. Не е зиключено да го вкарат в „Капките“ или в „Маскираният певец“ като водещ заедно с Геро, както направиха миналата година. Ако стане така, „С Рачков всичко е възможно“ най-вероятно ще се завърне чак наесен.

Top