Вие сте тук
Начало > Шоу > МАГИ ХАЛВАДЖИЯН ВКАРА СНАХА СИ ПРИ РАЧКОВ

МАГИ ХАЛВАДЖИЯН ВКАРА СНАХА СИ ПРИ РАЧКОВ

рачков алекс енева снаха

„Забраненото шоу на Рачков“ е напът да се превърне в клонинг на шоуто „Като две капки вода“ в ефира на Нова телевизия. Освен че водещият е взет оттам, а певецът – Рафи Бохосян, е двукратен победител в състезанието за имитатори, сега в неделното предаване ще танцува и балет „Фънки мънкис“, който украсява и всички останали продукции на Халваджиян. Шефка на танцьорите е снахата на продуцента – Александра Енева.

Димитър Рачков се завръща в ефира на Нова от 12 сепптември. Същата дата е избрана от конкурентите за старт на музикалното шоу „Гласът на България“. Тази есен в него ще работят две от любимите лица на продуцента на Рачков – Любо Киров и Дара, които имат общо с „Х Фактор“.

За да се справи с проблема с борбата за зрители, продуцентът явно смята, че на неделното шоу му трябва малко сексапил в лицето на няколко танцьорки. И веднага е уредил балета на снаха си Александра с поредния тв ангажимент. Това логично означава допълнителни приходи в касичката на хореографката.

РАЧКОВ СЕ ЗАВРЪЩА НА БЯЛ КОН В ЕФИРА

Докато се изявяват при Рачков, балерините ще работят и в другото предаване на Халваджиян – „Маскираният певец“. За него все още не е обявена датата на старта. Най-вероятно изчакват да видят програмната схема на конкурентните си от бТВ, за да решат на гърба на кое от предаванията там ще сложат най-скъпото си шоу.

Каквото и да се реши, едно е сигурно – че в „Маскираният певец“, както и в „Забраненото шоу на Рачков“, ще танцуват момичетата на Александра Енева. Подобна плътна заетост се случва за първи път в историята на балета, пише Уикенд. Той е бил ангажиран само с по едно предаване на сезон. Сега вече ще работи повече, като съответно се очаква да взима двойни хонорари.

Шоуто се радва на голяма аудитория, която обаче въпреки всичко не съответства на парите, които се харчат за него. В края на пролетта дори се обмисляше да бъдес валено от ефир. В крайна сметка се реши, че шоуто остава поне още един сезон, но форматът ще бъде модифициран.

Top