Вие сте тук
Начало > FAMOUS > УВОЛНИХА СЪДИЯ ЗАРАДИ ПРОФИЛ В ONLYFANS

УВОЛНИХА СЪДИЯ ЗАРАДИ ПРОФИЛ В ONLYFANS

съдия sudia onlyfans

Съдия от Ню Йорк беше уволнен, след като неговите акаунти в OnyFans и JustForFans излязоха наяве. 33-годишният Грегъри А. Лок е бил градски съдия по административно право, според New York Post. Основната му отговорност беше отсъждането на глоби за паркиране.

В извънработно време Лок публикува съдържание за възрастни в своя акаунт в Twitter, с връзки, за да видите повече на неговите OnlyFans. В Twitter той има над 160 000 последователи, а

както е добре известно там също може да се публикува съдържание за възрастни.

БИСЕКСУАЛНИЯТ АЛЕК САНДЪР ОТ „БИГ БРАДЪР“ СТАНА ЗВЕЗДА В ONLYFANS

Към момента на писане акаунтът му в Twitter все още беше активен. Лок не прави никакви усилия да прикрие лицето си.

В своята визитка на OnlyFans Лок се похвали, че е „професионалист с бяла якичка през деня… много непрофесионален през нощта. Винаги аматьор, винаги суров, винаги развратен.”

Неговите видеоклипове показват, че се наслаждава на необуздани сесии с момчета.

Дали публикуването на 18+ клипове пречи на Лок да служи като съдия, е въпрос за дебат. Вероятно не е помогнало на Лок, че той е публикувал и политически коментари онлайн.

В отговор на речта на кмета на Ню Йорк Ерик Адамс, направена по-рано през месеца, в която той критикува отделянето на църквата от държавата, Лок написа в Туитър: „Ерик Адамс може да ми изсмуче … “.

Градската съветничка Вики Паладино наскоро разкритикува часовете за история на драг кралиците (подобно на България, и в Щатите в момента текат бурни дебати относно драг изкуството – б.р.). Това накара Лок да ѝ напише туит преди седмица, в който ѝ пожела да се „задави на к**а“.

Паладино беше тази, която подаде жалба срещу Лок и това доведе до уволнението му, предава Лупа.

26-ГОДИШЕН ЗДРАВЕНЯК СЕ СНИМА ГОЛ С БАЩА СИ И ИЗКАРВА ЛУДИ ПАРИ ОТ ONLYFANS

„Този град трябва да има абсолютно доверие в своите съдилища на всяко ниво и наемането на хора като г-н Лок на длъжности с юридическа власт само разяжда доверието на хората в професионализма и безпристрастността на нашите институции“, заяви Паладино пред The Post.

Съобщава се, че Лок е уволнен за „непрофесионално поведение“. Съгласно градските правила за поведение, „градският административен съдия трябва да извършва всичките си извънсъдебни дейности така, че да не хвърлят съмнение върху капацитета му на градски административен съдия да действа безпристрастно” и „да не уронва достойнството на съдийската длъжност”.

Изглежда, че Лок е възприел историята на The Post без излишни терзания. Публикувайки кадри на Адел във Вегас в Instagram профила си, той пише: „Прекарах съботата си в подготовка да видя моята кралица @adele да закрива концерта си във Вегас, пред.

„Случи ли се нещо друго? Пропуснах ли нещо?“

Top
>