Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КРИСТИНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СПАЛА С ДЖЕНДЪР

КРИСТИНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СПАЛА С ДЖЕНДЪР

кристина-пламенова-kristina-plamenova

Секси юристката Кристина от шоуто на Би Ти Ви „Ергенът” крие любопитни подробности от личния си живот. Приятелят й от гимназията се оказал джендър, а докато се забавлявала с него, била близка и с представителки на собствения си пол. Интернет гъмжи от провокативни снимки на палавата блондинката, която твърди, че работи в Следствието към Софийска градска прокуратура. Повечето от фотосите изглеждат като от филми за възрастни.

В „Ергенът” Кристина сподели, че е от малък град – Бяла Слатина, родителите й били доста консервативни, държали я изкъсо и я възпитавали много строго. Това обаче не личи от нито една нейна снимка от гимназията, достъпна в публичното пространство. Блондинката щедро споделя кадри с приятелки, с които демонстрира подозрителна близост. Един от тях е от джакузи, в което тя се целува с друга млада дама, а зад тях стои млад мъж, който им се радва.

КРИСТИНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ДУМКАЛА И С ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ?

Лицето му не се вижда добре, но прилича на човек от други снимки на Кристина, с когото бъдещата юристка също е била изключително близка. Двамата са били неразделни в родния си град. Момчето се хвали, че с Криси са били крал и кралица на абитуриентския бал. До днес продължават да са близки и периодично си разменят обяснения в любов през социалните мрежи. Бърз преглед на профилите на младия човек обаче показва, че той май е минал на другия бряг и предпочита компанията на мъже пред тази на жени. За фотосесии момчето се издокарва като травестит, владее до съвършенство нежните жестове, често позира полугол или напълно гол, прикрит само с леки завески или оскъдно бельо.

Самата Кристина също не е никак скромна пред камерите. Ако е вярно, че са я държали изкъсо, когато е живеела с родителите си, сега май тя се опитва да навакса всичко пропуснато и дори да го допълни с още силни емоции. Снимките й преливат от плът като за филм за възрастни. Ако наистина работи в Следствието, както твърди, би могло да се спори доколко поведение й е подходящо за държавен служител в такава сериозна институция. Не е ясно и кой би се доверил на адвокат като нея – защото тя уж работела и в престижна столична адвокатска кантора.

Младата дама като че ли мечтае за много по-различна кариера. Макар наистина да е завършила право, явно повече й се иска да е звезда отколкото да се рови в закони и наредби. Участвала е в клип на Димитър Рачков, в шоуто на Нова тв „Като две капки вода”, дефилира по модни подиуми и позира по бельо из нощни клубове. Имала е дори роля в тв сериал. Кристина е снимана в епизод от първия сезон на хитовата продукция на Нова тв „Братя”, пише Уикенд.

ИЗГОНЕНАТА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ КРИСТИНА СКОЧИ НА ЕВГЕНИ, ПРИЗОВА ГО ДА КАЖЕ ИСТИНАТА

Тя играе проститутка, поръчана по каталог от главния герой – Денис Топал. Ролята, както е известно, се играе от Владимир Михайлов, който в момента участва в „Капките”. Кристина се появява пред него в разголена черна минирокличка. Ролята й е без реплики. Преди дни същата дама се появи и в сериала на Нова тв „Много мой човек” в ролята на палава рускиня.

След като блесна в „Ергенът”, много зрители коментираха, че за нея би било най-добре да не говори. Главният герой в риалитито – пианистът Евгени Генчев, първоначално много я хареса. Когато обаче я покани на среща, беше потресен от поведението й и хилядите претенции, които младата юристка демонстрира пред тв камерите. Веднага след срещата Евгени реши да се освободи от нейната компания в шоуто.

Top
>