Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПАВЕЛ ОТ „СЪРВАЙВЪР“ ИЗДУМКАЛ 300 БОНА В КАЗИНАТА

ПАВЕЛ ОТ „СЪРВАЙВЪР“ ИЗДУМКАЛ 300 БОНА В КАЗИНАТА

павел здравков pavel zdravkov

Със силни думи се обърна легендарният вратар на сините и националите Здравко Здравков към сина си, брокера Павел, който се бори за голямата награда в „Сървайвър“. Футболистът изпрати трогателно послание до наследника си и го докара до сълзи.

„Всички много се вълнуваме да те гледаме и преживяваме всяка емоция с теб! Забелязва се смисленият ти, благ, смирен и вглъбен поглед. Гордеем се с всичко, което показваш от себе си и колко си истински. В игрите викаме за теб и ти изпращаме сили и хъс“, написаха Здравков-старши и съпругата му на своето момче.

ПАВЕЛ ОТ „СЪРВАЙВЪР“ ИМАЛ ПРОБЛЕМИ С ХАЗАРТА

До този момент Павел се представя отлично в Доминикана и достойно защитава името на баща си, който участва в третия „Сървайвър“ през 2008 г., пише Уикенд. Всички от племето „Войни“ получиха снимки и мили послания от близките си като награда след спечелена битка срещу отбора на известните.

„Малко късно в живота разбрах кой е истински до мен и какво значат семейството ми и приятелите“, обясни Павел. По-рано в предаването той призна, че е страдал от хазартна зависимост. Според запознати, синът на Здравко Здравков профукал над 300 000 лева по казината за няколко години.

Top