Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАЛЕНА ВЕЧЕ Е ПОД КРИТИЧНИТЕ 40 КИЛОГРАМА

ГАЛЕНА ВЕЧЕ Е ПОД КРИТИЧНИТЕ 40 КИЛОГРАМА

галена galena

Галена май вече е под критичните 40 килограма. Така изглеждаше фолк звездата на финала на „Гласът на България“ в неделя, когато втрещи публиката с ръце, слаби като солети, и изпита физиономия като на конлагерист в Аушвиц.

Краката й вероятно са също толкова слабички, но не се виждаха от дългия златен тоалет, който бе избрала за последния епизод на състезанието. И това, което се видя от тялото на Галена, предизвика доста коментари – кокалести рамене, тънки ръце и талия като на анимационна героиня.

Хитовата пайнерка, която е сред менторите в музикалното състезание, като че ли вече е по-слаба даже и от Светлана Гущерова, която е известна с пословичната си борба да е точно 40 килограма.

ЗАЩО ГАЛЕНА СЕ РАЗДЕЛИ С „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Блондинката, която има три деца от бизнесмена Християн Гущеров, винаги е поддържала желаната фигура с изтощителни диети, но не стига до крайности.

Галена от своя страна пък е споделяла, че спазва хранителен режим и тренира пилатес. Само че рязкото й отслабване в рамките само на няколко месеца тази година подсили слуховете, че се вталява с популярните инжекции за диабетици „Оземпик“.

ПРЕСЛАВА ШОКИРА ВСИЧКИ С ТОВА ПРИЗНАНИЕ ЗА ГАЛЕНА

Галена отказа да коментира тези твърдения, но почитателите й забелязаха, че започна да отслабва съмнително драстично от началото на годината и само за кратко време се втали рязко – с над 15 килограма.

Още през лятото Галена даваше вид, че е свалила десетина килограма. От тогава до сега отслабването й явно продължава, което открай време притеснява почитателите й.

ГАЛЕНА ШОКИРА ВСИЧКИ С РЕШЕНИЕТО СИ

Специалисти също изразяват опасенията си, че певицата е влязла в опасна спирала и трябва незабавно да преустанови използването на инжекциите, пише Уикенд. В противен случай пораженията за организма й може да са фатални и дори да се стигне до най-лошото. Според някои звездата вече може да е развила лека форма на анорексия.

Top