Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗОРАН ОТ „СЪРВАЙВЪР“ ЗАМЕНИ СИЛВИЯ ПЕТКОВА С АКТРИСА ОТ „ВОЙНАТА НА БУКВИТЕ“

ЗОРАН ОТ „СЪРВАЙВЪР“ ЗАМЕНИ СИЛВИЯ ПЕТКОВА С АКТРИСА ОТ „ВОЙНАТА НА БУКВИТЕ“

зоран zoran

Режисьорът Зоран Петровски е завъртял любовна афера с млада актриса от тв сериала „Войната на буквите“. В началото на февруари бившият на Силвия Петкова разходи по червения килим на премиерата на „Шекспир като улична куче“ миловидно русо миньонче.

В един момент двамата не удържаха на напора на чувствата си и се награбиха пред очите на всички. Зоран и крехката блондинка си размениха и целувки, а през цялото време преди влизането в салона компания им правеше популярният актьор Захари Бахаров.

Тогава македонският маестро не пожела да разкрие самоличността на новата дама до себе си. Личеше обаче, че се носи на крилете на любовта, бе видимо отслабнал и освежен, пише „България Днес“.

ЗОРАН КРЪШНАЛ НА СИЛВИЯ ПЕТКОВА С УЧАСТНИЧКА В „СЪРВАЙВЪР“?

Колеги на Петровски издават, че мистериозната красавица от премиерата на лентата на Валери Йорданов е актрисата от „Войната на буквите“ Анна Кошко. Чаровницата е наводнила със снимки и коментари социалката на Зоран, който от миналия месец е режисьор на тв поредицата.

В своя профил във фейсбук актрисата е написала, че е родена в сибирския град Томск, живее във Варна, а в момента учи в театралния колеж „Любен Гройс“ в София. В новите епизоди на „Войната на буквите“ Анна изпълнява ролята на Дара. Режисьорката Лилия Абаджиева, в чийто клас се обучава красивата рускиня, е във възторг от дарбата и визията й и излива емоциите си на страницата на Анна в социалните мрежи.

Top