Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЕНЧО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СКОЧИ БРУТАЛНО НА ТОТО

ГЕНЧО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СКОЧИ БРУТАЛНО НА ТОТО

генчо тото gencho toto

Генчо от „Игри на волята“ честити Националния празник на всички свои фенове в Instagram. Харманлията сподели видео, в което коментира какво за него са хората, които са се борили за свободата на България от османско робство. И използва случая да размаже Йонислав Йовчев – Тото заради изцепката му с Левски и Ботев, предизвикала скандал, който явно не стихва и до днес.

„Специален ден е. Надявам се, че всеки един от вас знае и оценява какъв подвиг са направили нашите предци. Тези, които бяха наречени от Тото трето-пето поколение турци, за мен много по-истински българи от тези, които сега бродят из нашата страна“, захапа навръх 3 март като питбул сгафилия певец земеделецът от Игрите, цитиран от Vbox7.

ГЕНЧО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ГЛЕЗИ МАЦКАТА СИ НА СКЪПО В ЛОНДОН

Генчо визира думите на Тото, споделени преди време в негов подкаст, в който казва, че Ботев и Левски били трето-четвърто поколение турци. „Много се дразня, когато слушам някой пък как Ботев и Левски са се борили за нашата държава. Льохмани, Ботев и Левски са шесто поколение турци, защото те са родени 600 години, след като това нещо тук (бел.ред българските земи) е Турция. Те са шесто поколение граждани на Турция“, изцепи се рапърът и подкаст водещ в епизода, в който му гостува Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.

Моментът от видеото се завъртя в TikTok и предизвика огромна негативна вълна срещу Тото. Малко по-късно Тото взе да замазва гафа и се извини за думите, които уж били извадени от контекста. „Гордея се, че съм роден в страната на Ботев и Левски. Потресен съм, че едни мои думи за Ботев и Левски, казани преди година, са извадени от контекста и са причина за нелеп скандал. Ако по някакъв начин съм наранил патриотичното чувство на когото и да било друг българин, аз дълбоко се извинявам. Станало е неволно“, оправда се Тото в Instagram.

Top