Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗРИТЕЛИТЕ ОТНОВО БЕСНИ НА „ЧЕРЕШКАТА“, ТОЗИ ПЪТ ЗАРАДИ ПОДЛА СХЕМА

ЗРИТЕЛИТЕ ОТНОВО БЕСНИ НА „ЧЕРЕШКАТА“, ТОЗИ ПЪТ ЗАРАДИ ПОДЛА СХЕМА

черешката на тортата chereshkata-na tortata

Зрителите са бесни на Мани и Неделчо, които с подла стратегия решиха да си гарантират победата в „Черешката на тортата“. Виетнамката, която почитателите на предаването наричат „онази с китеника на главата“ заради твърде обемните екстеншънип и режисьорът се договорили да дават само по една точка на останалите участници, признаха самите те. Такава завера се случва за първи път в историята на предаването, а толкова ниски резултати, като вчерашните за Андрей, са истински прецедент в „Черешката на тортата“.

„Неделчо стана за срам за един орех и получи повече точки от Андрей, чрез лъжа и за виното от 4 лв. Разочарована съм,че на Андрей му дадоха толкова малко точки. Каква коалиция бе хора?Не се намирате пак в „Игри на волята“. Неделчо е много неприятен и тъп човек. За мен и тук победителя е отново Андрей“, недоволства зрителка.

„Тъпи парчета, Мани както винаги е мани-мани,Дечо и той излагация. Много добре знаят,че нямат качества даже и за такова предаване и въртят евтини номера. Както разбрахме вчера,Дечо си пада по „евтиното“!“, приглася друга, пише Хотнюз.

БАШАР СЕ ИЗВИНИ ЗА АРОГАНТНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ В „ЧЕРЕШКАТА“

Зрителите се надяват шеф Иван Манчев да не вземе предвид тази седмица оценките, съзнателно занижени от двамата заговорници и сам да отсъди кой заслужава победата.

Мани събира много негативи не само заради комплота с ниските оценки и но заради презрителното си отношение към храната. Тя може да хапва само сьомга, но не и копър, както и месо, което бе сготвено фантастично като част от мантъ-турските равиоли. Те се появиха за първи път като ястие в предаването, поднесени от Андрей и семейството му. Тримата казахстанци се превърнаха в любимци на публиката веднага.

Top