Вие сте тук
Начало > Любопитно > ТЕЗИ ЗОДИИ НИКОГА НЕ БИХА ПРОСТИЛИ ИЗНЕВЯРА

ТЕЗИ ЗОДИИ НИКОГА НЕ БИХА ПРОСТИЛИ ИЗНЕВЯРА

iznevqra

Изневярата е сред най-честите проблеми, които възникват в една връзка. Дори самата мисъл за нея поражда страх, който може да диктува развитието на една връзка, а също и абсолютно да я разруши. Все пак хора, които са готови да простят, особено ако силно обичат половинката си, са готови да преглътнат гордостта си. Но има и такива, които прости никога не биха простили такава забежка.

Девите обичат сериозните връзка, но цялото търсене ги уморява. Те дават всичко от себе си и са много добри партньори, затова искат и същото в замяна. Когато имат човек до себе си, спират да търсят и да забелязват другото внимание. Затова искат да имат верен партньор до себе си. Ако попаднат в ситуация на изневяра, стават адски гневни и се затварят в себе си. Девите не могат да преживеят предателството. Те просто зачеркват този човек от живота си завинаги!

Хора с чисти души и имат много простички разбирания за живота. Телците се опитват да намерят щастието в най-чистата му форма и държат на дългите и здрави връзки. Те обикновено са много ревниви, именно заради страха си от изневяра. Съзнанието им не може да намери основателна причина, поради която някой може да им изневери. Ако това обаче се случи, Телците са способни да променят отношението си на 180 градуса. Стягат си багажа и си заминават на мига. После дори дума не казват за бившите си, защото за тях те вече не съществуват. Още повече – един Телец никога не би се върнал, при човек, който им е изневерил.

Водолеите са много честни хора с чисти души и сърца. Те имат малко по-различни същност от останалите. Разбиранията им за любовта са някак идеалистични и в тях място за изневяра просто няма. Случи ли се, Водолеите забравят за кротката си натура и действат импулсивно. Превръщат се в отмъстителни хора, а човекът, който им причини това, за тях спира да съществува. Намразват го и връщане назад няма!

Top