Вие сте тук
Начало > Музика > ЗАРАДИ ТУРСКАТА ПУБЛИКА: АЗИС СПИРА ДА ПЕЕ В БЪЛГАРИЯ?

ЗАРАДИ ТУРСКАТА ПУБЛИКА: АЗИС СПИРА ДА ПЕЕ В БЪЛГАРИЯ?

азис

Азис планира да спре живите си участия в България, главозамаян от успеха на концертите си в чужбина. Дали това е възможно, след като Краля на попфолка разбра какво е да си звезда в държави като Турция, където очевидно се радва на огромна популярност, чудят се в музикалните среди.

Родният изпълнител редовно прескача до съседите, но този път успехът му е феноменален. „Когато си очи в очи с 40 000 души“, не скри емоциите си неотдавна ромския славей.

Азис се похвали с кадри в личния си профил във Фейсбук, на които го виждаме в пълния му блясък пред многохилядна публика. Става дума за концерт в Меката на българските емигранти в Турция – Бурса, където изпълнителят на „Циганче“ и „Хабиби“ събра на стадион над 40 000 души.

Мнозина заподозряха, че главозамаян от успеха си зад граница, Азис ще спре да пее по родни клубове и вечеринки, където получава далеч по-скромни премии от грандиозните хонорари в Турция, пише lupa.bg. В музикалния бранш твърдят, че Азис прибира по около 50 000 долара от всяко свое участие в южната ни съседка, а ако комшиите искат да го гледат в женски дрехи, се заплаща допълнително още толкова – тоест 100 000 долара!

Top