Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТИТА ЛАПАЛА ПО 50 БОНА НА МЕСЕЦ

ТИТА ЛАПАЛА ПО 50 БОНА НА МЕСЕЦ

tita-тита

Тийн идолката Тита вече е по-оборотна от повечето фолк певици и графикът й с участия е пълен за месец напред. До края на октомври изпълнителката има цели 11 участия. Хонорарът й е 4000 лева, което прави 44 000 на месец, но най-вероятно певицата ще поеме поне още 2 ангажимента и така сумата набъбва до завидните 50 бона.

Христина Христова, както е цялото име на изпълнителката, в момента е значително по-харесвана от фолк дивите ни. Младото момиче е естествено хубаво, а и в последната година стана още по-красива. Тя отслабна значително и става все по-красива с всеки изминал ден.

Звездата на Криско не спира да демонстрира новите си форми, като качва снимки по бански, въпреки че вече е есен.

Запознати издават, че се очаква скоро Тита да догони фолк певиците Галена и Преслава. Продуцентът й Криско взима по 5 бона хононар, както и сериозен процент от тарифата на изпълнителката на „Антилопа“. При по-утвърдените имена хонорарите, логично, са и малко по-големи. Мария Илиева, Любо и Графа извиват глас срещу 7000 лева.

Тита разумно влага спечелените с честен труд пари в дома си в София. Преди година тя стана горда притежателка на имот в столицата, като се похвали, че сама си го е купила и обзавела.

Top