Вие сте тук
Начало > Шоу > СТАНА ЯСНО КОЙ ПЕЧЕЛИ ЧЕТВЪРТИЯ СЕЗОН НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

СТАНА ЯСНО КОЙ ПЕЧЕЛИ ЧЕТВЪРТИЯ СЕЗОН НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

игри на волята igri na volyata

Олимпийска медалистка е фаворит за победител в „Игри на волята“. Спечелилата бронзов медал от игрите в Рио – Елица Янкова, е един от участниците в новия сезон на предаването.

Боркинята прекратява спортната си кариера, но изненадващо се завърна на тепиха в началото на лятото. Най-вероятната причина за Янкова да стане актуална състезателка отново е да изпробва тялото си преди тежките изпитания в шоуто. От продукцията се похвалиха, че битките на арената през този сезон ще бъдат още по-обещаващи.

ЕТО КЪДЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ УЧАСТНИЦИТЕ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Елица, която е световна шампионка в категория до 48 килограма, приема да се впусне в ново изживяване. Миналогодишният шампион също е олимпиец. Андрей участва на зимните игри в Сочи в ски бягането, но се изявява и като ултрамаратонец. 27-годишната спортистка е родена във Варна.

Има куп международни отличия в спорта. След като се оттегли от борбата, тя стана треньор. Признава, че поддържа форма и със сигурност ще е трудно да бъде победена на арената. Елица е считана за една от най-красивите ни състезателки в борбата. За жалост на мъжете, Янкова е обвързана от дълго време.

Top