Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > САНЯ БОРИСОВА ЗАБИ БЛАГОЙ НА ДЕСИ СЛАВА

САНЯ БОРИСОВА ЗАБИ БЛАГОЙ НА ДЕСИ СЛАВА

Саня Борисова и Благой Найденов май са най-новата светска двойка. Бившата половинка на Ники Илиев и професионалният боксьор бяха забелязани на кафе в центъра на София. Двамата бяха сами, като през цялото време си говореха мило и се усмихваха един на друг. 39-годишната актриса и спортистът не си интимничиха, но определено си личеше, че се познават и не се виждат за първи път.

„Може да са едва в началото на връзката си. Определено не се крият от хорските погледи. И двамата вече са свободни и нямат пречки, за да крият чувствата си“, коментираха очевидци, които бяха доста изненадани от гледката на двойката.

За Благой е известно, че си пада по зрели жени, които не просто могат да му бъдат каки, а направо майки.

26-годишният младеж изкара няколко години заедно с фолк певицата Деси Слава, която е с цели 17 години по-възрастна от него. Тя даже го дари със син Борис. Двамата на няколко пъти се събираха и разделяха, като преди няколко месеца фолк певицата призна, че окончателно са приключили отношения, пише Уикенд.

БЛАГОЙ НА ДЕСИ СЛАВА ТЪРСИ НОВО ГАДЖЕ, СКИТА ПО ЗАВЕДЕНИЯТА

Деси Слава изтъкна дребнавостта на Благой като причина за края на връзката им. „Той не е плакал никога в живота си. Може би отрони дена сълза, когато се роди детето ни, защото присъстваше на раждането му. Аз обаче съм много емоционална, плача за най-малкото. Когато ми правеше забележки за дребни неща, също ме натъжаваше. Например казвал ми е: „Защо сега има троха в кухнята?“ и аз се разплаквах. Казваше ми, че не обича драми за дребни неща“, изповяда се преди време певицата.

Спортистът не е коментирал темата за края на отношенията си с Деси. Не е и афиширал връзки с други жени, въпреки че се носеха слухове за любовните му афери. За Саня Борисова също се знае, че си пада по по-млади момчета. Двамата с режисьора се разделиха през 2017-8г., но официално се разведоха чак преди 2 години.

Top