Вие сте тук
Начало > Шоу > НЯМА СПАСЕНИЕ: АНДРЕА БАНДА БАНДА ПРЕГОВАРЯ ЗА НОВО ШОУ

НЯМА СПАСЕНИЕ: АНДРЕА БАНДА БАНДА ПРЕГОВАРЯ ЗА НОВО ШОУ

andrea-banda-banda-андреа-банда-банда

Ексцентричната Андреа Банда Банда вероятно скоро ще се появи в ефир със свое предаване. Инфлуенсърката преговаря с водещите телевизии, но все още няма подписан договор.

След като си тръгна от „На кафе“, Андреа е получила не малко интересни предложения да се върне отново на екран. Тя обаче не е сигурна дали би искала да стане конкуренция на бившата си колежка Гала.

„Истината е, че от март съм в разговори с телевизия за нещо мое си, но просто не съм 100% сигурна дали да съм в телевизия или в youtube. Ясно е, че повечето хора гледат телевизия, но макар работата там да е вълнуваща, тя е много смачкваща“, откровена е интернет звездата.

АНДРЕА БАНДА БАНДА ПРИКЛЮЧИ ТОТАЛНО С „НА КАФЕ“

Вероятно колебанията й са породени от тежкия период, който премина, и дългата й борба с депресията.

„Най-дребният ангажимент, дори супер ултра лукс ВИП приятен, ми се струваше като огромна тежест. Огромна тежест да съм в Кан сред звездичките и после в Лондон с Натали Портман. Колко куцо е това чувство на фона на проблемите, които други хора имат?“, написа преди време Андреа.

„Супергадна половин година, хора. Минах през много неприятни неща и тъмни места. В същото време се отваряха възможности за супервълнуващи преживявания благодарение на малката медия, която съм си аз, и съдържанието, което правя в интернет“, оплаква се още влогърката, предава България днес.

Андреа разкри, че полага много усилия да се справи с депресията. След месеци на пълна апатия към живота тя постепенно се възстановява. Но последователите й подозират, че ако приеме ново предложение в телевизия, е възможно отново да задълбочи проблемите си.

Top
>