Вие сте тук
Начало > Шоу > КОЙ Е СЕКССИМВОЛЪТ, КОЙТО СМЕНИ КАЛИН ВРАЧАНСКИ В „БРАТЯ“?

КОЙ Е СЕКССИМВОЛЪТ, КОЙТО СМЕНИ КАЛИН ВРАЧАНСКИ В „БРАТЯ“?

алекс иванов братя

Калин Врачански окончателно е аут от сериала „Братя”, ролята в който се счита за най-големият актьорски провал на звездата в цялата му досегашна кариера.

Заложен като основна фигура в първия сезон, той почти не се появява във втория, а след като Нова телевизия започна излъчването на третата част, стана ясно, че името му вече не фигурира в надписите. Мястото му като централен персонаж е заето от нова фигура в историята – Сандо, чиято роля се изпълнява от Алекс Иванов, нашумял преди това като Мартин в комедията „Ол инклузив”.

Още след излъчването на първите кадри с Алекс Иванов в „Братя” зрителите заподозряха, че героят му може да се окаже поредният брат на основния персонаж – Денис Топал. Знае се, че бащата на „лошия брат” е неизвестен и заминал за чужбина преди години. Героят на Алекс – Сандо, пък идва от Италия, има много сходни черти с Денис и на всичкото отгоре, за да се оправдае името на сериала, трябва да се намери нов брат за главния герой. Феновете още от сега разгадаха, че няма друг вариант за развитие на историята, освен Сандо да е неизвестен до момента брат на Топал.

Далеч по-любопитна за тях се оказа темата с напусналия продукцията Калин Врачански. Още преди месеци „Уикенд” писа, че актьорът е обърнал гръб на екипа, след като време в сериала като най-голямата звезда, но само след две-три седмици бе засенчен от актьори, които до онзи момент бяха напълно неизвестни за широката публика. На практика Врачански бе единственият, чиято актьорска игра феновете критикуваха почти през цялото време. И тъй като не е глупак, той очевидно реши да не продължава да хвърля камъни в собствената си градина с образ, който не му пасва. Ето защо си подаде оставката. Почти целият втори сезон го търсиха, на финала го намериха в кома, а в първия епизод на сезон 3 ветеринарната клипика, където се опитваха да го лекуват, бе подпалена от украинката Юлия, която е влюбена в брат му Денис. А името на Калин Врачански вече не фигурира в актьорския състав на сериала.

ОКОНЧАТЕЛНО МАХНАХА КАЛИН ВРАЧАНСКИ ОТ “БРАТЯ”

Все пак трябва да се отбележи, че сценаристите са си оставили вратичка за евентуално завръщане на звездата в следващ сезон. Те не показват горящото в пожара в клиниката тяло. Така че имат възможност при интерес към Калин от страна на публиката, да организират повторната му поява на екран. Би могло да се окаже например, че украинката Юлия го е отвлякла, преди да подпали сградата.

Друг ключов образ, който отпада от сезон 3, е на хубавата тийнейджърка Вики. С него младата актриса Дария Хаджийска успя да спечели много фенове, но по неизвестна до този момент причина името й също е изтрито от надписите. Героинята й Вики се оказва в Амстердам и завръщането й, изглежда, не е планирано от сценаристите. За сметка на това всички с трепет очакват сцените с Христо Шопов. Големият актьор рядко се снима в сериали, но пък участията му винаги се помнят. Най-вероятно и сега няма да направи изключение.

Top