Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СЦЕПВАТ ОТ СВАЛКИ ЦВЕТИ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“, НО ТЯ ГИ РЕЖЕ

СЦЕПВАТ ОТ СВАЛКИ ЦВЕТИ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“, НО ТЯ ГИ РЕЖЕ

цвети cveti

„Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка!“ Това призна в ефира на „Нова“ сексапилната врачанка Цвети от „Хелс Китчън“, която се превърна в любимка на зрителите. 18-годишната готвачка се подготвя за абитуриентски си бал и за кандидат-студентски изпити.

„Щастлива съм от позитивните коментари и от това, че хората ме харесват и обичат. Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка. Нямам време да излизам, дори и с моите приятели. Ходя на училище, а след уроците имам онлайн обучение“, признава Цвети.

Тийнейджърката признава, че всички във Враца и се радват. Цвети мечтае един ден да отвори собствен ресторант.

ЛЮБИМКАТА НА ШЕФ АНГЕЛОВ ЦВЕТИ СЕ ПУСНА ПО БАНСКИ

„Бях подценявана от играчите в началото, но няма как, защото те са професионални готвачи с голямо его. Дори шеф Ангелов ги порицаваше, че винаги номинираха малката Цвети и често без причина – казва атрактивната участничка, която бе изгонена от шоуто. – Госпожата по кулинарни техники в моето училище, преди да вляза в Hell’s Kitchen ми каза, да не се отказвам, да съм смела и винаги да се боря. След като излязох допълни, че е горда с мен и е щастлива, че съм нейна ученичка, пише „България днес“.

Когато получих Черната куртка не можех да повярвам, защото не я очаквах. Зарадвах се много и първото, което направих, е да се обадя на родителите си. Мама е много горда с мен и много ми се радва. Казва ми винаги да вярвам в себе си. Куртката ми е у дома. Закачила съм я в стаята си. Имам много предложения за работа след участието ми в Hell’s Kitchen, но не мисля да работя, защото трябва да завърша училище.“

Top
>