Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВАЛЕРИ НАГРАБИ МАРИЯ БАКАЛОВА В ХОЛИВУД

ВАЛЕРИ НАГРАБИ МАРИЯ БАКАЛОВА В ХОЛИВУД

мария бакалова валери григоров maria bakalova valeri grigorov

Валери Григоров-младши награби любимата си Мария Бакалова в центъра на Холивуд и предизвика аплодисментите и подсвиркванията на околните. Това се случи на световната премиера на „Пазители на галактиката 3“ в Лос Анджелис. Тя бе в „Долби тиътър“ – мястото, където се раздават наградите „Оскар“.

Премиерата бе не върху червен, а върху лилав килим, досущ като бонбони виолетки. Вин Дизел пък се бе облякъл като дърво – той дава гласа си на ходещото дърво Грут. Мария Бакалова също дава гласа си – на женското куче Космо, което говори със славянски акцент и носи надписи СССР върху скафандъра си. Българската звезда се снима на премиерата с кучето, което е в ролята на Космо. На него видимо му бе доста скучно, по едно време дори заспа върху лилавия килим, но после се оживи покрай тълпите подсвиркващи му кинофенове.

МАРИЯ БАКАЛОВА ВЗИМА ВАЛЕРИ В ХОЛИВУД

Валери е звезда от „Игрите на волята“, а също е и каскадьор. Така двамата с Мария се запознават при снимките на филм. Те са заедно от няколко месеца. През това време взаимно гостуваха на семействата си. А майката на Валери, олимпийската шампионка Мария Гроздева, заведе проектоснаха си на ски в Алпите, пише „Телеграф“.

Няколко дни Мария и Валери бяха разделени – той у нас, тя в Америка снимаше нов филм. Но двамата не издържаха дълго един без друг и сега се събраха за премиерата на „Пазители на галактиката 3“ в Ел Ей, където се опитваха да изкопчат подробности от живота им.мария бакалова валери григоров maria bakalova valeri grigorov

Top