Вие сте тук
Начало > Музика > МЕДИ ИЗПУСНА 20 БОНА ОТ ПРОВАЛЕН КОНЦЕРТ

МЕДИ ИЗПУСНА 20 БОНА ОТ ПРОВАЛЕН КОНЦЕРТ

меди medi

Поп-фолк изпълнителят Меди изпусна хонорар от 10 бона в евро за отложен концерт в Дуисбург, Германия, пише „Телеграф“.

Като причина се изтъква, че публиката не е проявила интерес към концерта и са продадени само 50 билета ден преди изявата. Abgesagt! – „Отменен“ написаха организаторите върху плаката за проявата.

Наскоро певиците Галена и Роксана, които също имаха изява в Германия, напълниха въпросната зала с по 1200 души в два поредни концерта с цена 50 евро за билет. А билетът на изпълнителя на „Живей, мило мое“ е с 10 евро по-евтин. На същата дата в съседен град на Дуисбург музикантите от „Азис Груп“ и „Рико Бенд“ имат участие в заведение, в което няма свободно място. Това научи „Телеграф“ от представител на организаторите в Германия и кореспондент на Лайф онлайн.бг – Глория Йоданова.

МЕДИ НЕ СЛУШАЛ ЧАЛГА, НЕ ХОДИ И ПО БАРОВЕ

„Имах голямо желание да направя интервю с него, защото много го харесвам, но това не се случи“, добави Глория. Мениджърката му Сашка Стоянова отказа коментар по темата. Свръзката с Меди също не стана.

Гаджето на Моника Валериева – Меди набра много бързо популярност в България с първата си песен „Само да те питам“, а след това продължи да прави хитове, които се слушат в клубните заведенията у нас. На родна територия той има често изяви и е един от най-търсените изпълнители наред с колегите си Преслава, Константин, Софи Маринова и др.

Top