Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЗИС ОПРЕДЕЛИ ГЛОРИЯ КАТО НАЙ-КРАСИВАТА ПЕВИЦА НА ЗЕМЯТА

АЗИС ОПРЕДЕЛИ ГЛОРИЯ КАТО НАЙ-КРАСИВАТА ПЕВИЦА НА ЗЕМЯТА

глория азис gloria azis

Азис може да обича мъжки ласки, но знае как да се държи и с дамите. Ромският славей направи нежно признание за Глория, при това на живо и я изчерви от главата до добре ексфолираните пети.

Азис призна, че и друг път е споделял нежните си чувства към по-възрастната колдежка, но само с есемеси, тъй като се срамувал от нейната реакция. Сега обаче той показа публично възхищението си към нея. Двамата бяха хванати за ръце, а певецът разказва с емоция за това, което й е написал и как е реагирала тя.

ГЛОРИЯ УНИЖИ ГАДЖЕТО СИ ДОБРИ ПРЕД ЦЯЛА СЪРБИЯ

„В един момент аз осъзнах, че всъщност това е най-красивата певица на земното кълбо! И й го написах! Казах й така: „Знам, че този есемес ще бъде странен за теб, но искам да излея душата си… Ти си.. Ти си… Ти си… При което тя ми изпрати усмивка и ми каза: „Благодаря ти много!“, избухна със суперлативи той.

Азис и Глория през годините винаги са демонстрирали не само отлично партньорство на сцената – с незабравимите си дуети, но и много добро приятелство в живота, което изпълнителят потвърди за пореден път с това словоизлияние.

Top