Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГЛОРИЯ УНИЖИ ГАДЖЕТО СИ ДОБРИ ПРЕД ЦЯЛА СЪРБИЯ

ГЛОРИЯ УНИЖИ ГАДЖЕТО СИ ДОБРИ ПРЕД ЦЯЛА СЪРБИЯ

глория gloria

Глория даде интервю за сръбска медия. Примата на фолка призна пред водещия, че има куп ухажори и никак не е лесна. За гаджето си Добромир, което нарече „момче” и даже не спомена името му, сподели, че цели пет години я ухажвал преди тя да му даде шанс да се докосне до нея. За капак допълни, че чака да види дали ще оцени шанса, който му е дала.

“Да, не съм сама. Имам толкова много обожатели, толкова много почитатели… И това ми стига! Влюбена съм в песента, в публиката и това е! Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време – ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен. Дадох шанс и просто сега ще видим какво ще се случи. Няма да му е лесно!” – каза тя.

ГЛОРИЯ С ЛИЧНА ИЗПОВЕД: ЩЯХ ДА УМРА ПРИ РАЖДАНЕТО НА СИМОНА

Глория не влезе в подробности за мъжа, с когото е в момента и не разкри неговото име, но все пак даде да се разбере, че появилите се техни общи снимки в публичното пространство са именно с човека, на когото е дала шанс да се докосне до нея.

“Наистина не съм толкова лесна някой да стигне до мен и наистина преди време ме свързваха с човек, с когото се появиха доста снимки и т.н. Но нашето познанство е от 5 години. Така че много търпение се изискваше от негова страна и просто реших да дам шанс, а колко ще го оцени, това зависи само от него” – обясни звездата пред “Maximalno Opusteno” по DM SAT.

Top