Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АРИА ОГЛЕЖДА ПАКЕТИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ СИ

АРИА ОГЛЕЖДА ПАКЕТИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ СИ

ариа aria

По сутиен и с изобилно преливаща гръд излиза да пее на участие фолкаджийката Ариа. Бившата носителка на титлата „Мис Плеймейт“ не се посвенява да се разголи на сцената и се появява с визия, която е по-подходяща за спалнята вкъщи, отколкото за публично събитие.

Огромните бомби се приемат с охота от мъжката половина в чалготеката в Студентски град в столицата особено когато Ариа слиза от сцената и започва да прегръща подпийналите купонджии. Свръхкъсата черна пола засилва впечатлението, че по тялото на фолкдивата се вижда повече кожа, отколкото дрехи.

АРИА ПАК СЕ ЗАМЕСЕ В СКАНДАЛ

Ариа, която е известна с изненадите и нестандартното си поведение по време на участия, поднася нова доза провокация на представлението си. Изпълнителката започва да гледа в гащите на феновете си и отблизо да изследва пакетите им.

Еротичният флирт е добре приет от почитателите й, които щедро показват най-скъпото от телата си.
Не за пръв път Ариа провокира мъже и жени по време на свои изпълнения в нощни заведения, пише България Днес.

Преди две години щурата девойка кани своя фенка, слага й чаша в устата и започва да пие ексове. Здравните експерти по време на тогавашната COVID пандемия бяха в ужас от подобна гледка, защото дистанция не само нямаше, но имаше и физически контакт. Зрелищното шоу продължи, фолкаджийката отново предизвиква свой почитател, този път мъж. Певицата качва на сцената здраво момче и двамата започват да се надпреварват кой ще направи повече лицеви опори. И това, докато чалга ритмите продължават да гърмят.

При друг случай изпълнителката кара феновете да правят лицеви опори, докато тя забива кубинките си в гърбовете им. За да е още по-зрелищно изпълнението, пред всеки фен са поставени шотове с алкохол и момчетата трябва да ги изпият без ръце, като използват единствено устните си.

АРИА ОТНОВО НАКАРА МОМЧЕТА ДА ИГРАЯТ ГОЛ КЮЧЕК

По време на участието фолкаджийката е като истински шериф – раздава команди и наказва за неизпълнение на заповедите. Мъжете не изглежда да се дразнят от заповедите и с охота изпълняват нарежданията на господарката.

Преди полови година фолкпевицата отново показва нестандартно поведение в дискотека в столицата, стана ясно от разпространено видео в социалните мрежи. При едно от последните си изпълнения Ариа, която е бивше гадже на футболиста Георги Йомов, събира няколко млади момчета при себе си на сцената и ги разхвърля голи до кръста. Напетите мачовци започват да пъчат мускули, докато чалга дивата разказва виц, за да обяви следващото си изпълнение: „Знаете ли, че Божинката вика: „Йес, ноу, йес“, а Фики вики: „Йес, йес, йес“. След това започва бесен кючек на сина на Тони Стораро, който фолкаджийката изпълнява по свой начин.

Top
>