Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > НЕЩАТА, КОИТО ТОЙ ИСКА В ЛЕГЛОТО

НЕЩАТА, КОИТО ТОЙ ИСКА В ЛЕГЛОТО

love-леглото-

Всяка жена иска да бъде задоволена в сексуално отношение. Това важи с пълна сила и за мъжете, които по природа са по-първични и определено имат нужда от повече физически удоволствия. Ако искате да бъдете добра любовница, трябва на първо място да познавате нуждите на вашия партньор. Тези 7 универсални съвета също ще са ви от полза.

Комуникирайте и бъдете честни
Не говорим за традиционна комуникация и обсъждане на случилото се през деня или последния епизод на „Игра на тронове“. Това, което той иска от теб, е да му кажеш какво точно желаеш от него. Със сигурност ще му хареса да бъдеш честна, защото ще знае как точно да те задоволи.

Наконти се и не се страхувай да използваш въображението си
Сексът не е просто физически контакт, който трябва да направите. Трябва да експериментирате и да изпробвате нови неща, които да се харесат и на двама ви. Облечете си нещо секси или влезте в роля.

Не се страхувай да станеш игрива
Не сдържай емоциите си – грабни го, оближи части от тялото му, охапи го леко – това ще го възбуди.

Пусни се по течението
Ако иска да мръднеш наляво, направи го. Ако иска да си отгоре, направи го. Ако се боричката и паднете на пода, не спирай, защото вече не сте върху леглото. Бъди по-авантюристична, спонтанна и просто го следвай.

Поеми повече контрол и не се срамувай
Момичета, знаем, че е удобно да си лежите и да не правите нищо, но на мъжете всъщност им харесва жената да бъде водеща понякога. Поемете инициативата и избягайте от мисионерската поза. Потрудете се малко и им помогнете взаимно да стигнете до оргазъм. Когато сте поели контрола, уверете, че им казвате какво искате точно, докато командвате.

Повече свирки
Това ще го чуете от много мъже. За тях една не е достатъчна и ще се радват да им направите една свирка преди секса и една след.

Бъдете уверена, защото сте супер
Нищо не прави една жена по-секси от самочувствието. Покажете му, че харесвате себе си и много добре знаете какво да правите в леглото./iwoman

Top
>