Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АРИА ПАК СЕ ЗАМЕСЕ В СКАНДАЛ

АРИА ПАК СЕ ЗАМЕСЕ В СКАНДАЛ

ариа aria

Не са много скандалите, в които все още да не се е забъркала поп-фолк певицата Ариа. Първо бяха тези с футболиста Георги Йомов, след това се появиха разни пикантни клипчета от нейни участия, за да се стигне до онези разменени реплики между нея и Камелия.

Е, на Ариа грам не ѝ пука и така в профила ѝ в Instagram се появи видео, на което тя документира един от красивите залези, на които се радваме в последните дни в София. Само че документира и нарушение на правилата за движение по пътищата:

Ариа и човекът, с когото пътува, карат върху трамвайните релси – нещо, което законът забранява. Нещо повече – от видеото се вижда, че няма спрял автомобил на пътното платно, който да пречи на певицата и спътникът ѝ да се движат на позволеното място.

ДИВ СКАНДАЛ МЕЖДУ АРИА И КАМЕЛИЯ: НЕ АЗ СИ ПОКАЗВАМ ПЕПЕРУДКАТА

Това обаче не бива да ни изненадва. Преди около месец Ариа показа изразителен среден пръст на всички хейтъри от автомобила си, отбелязва vbox7. „Тънкото изкуство да не ти пука“, написа тя под снимката, с което еднозначно ни показва какво мисли за критиките по свой адрес.

Top