Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРЕСЛАВА СЕ НАГЪРМЯ С ЧЕСЪН НА УЧАСТИЕ

ПРЕСЛАВА СЕ НАГЪРМЯ С ЧЕСЪН НА УЧАСТИЕ

преслава preslava

Преслава винаги е печелила симпатии с непринуденото си поведение, но в последно време често разсмива фенове по участия с шеги и закачки, като даже понякога проявява самоирония.

На една от последните си изяви в механа пък в паузата си поръча хапване, като така стана ясно, че не се стеснява да консумира чесън преди и по време на участие.

След участието си в механата Преслава отивала да пее в дискотека в родния си град. Тя възкликна пред всички: „Сега ще ги убия в Добрич с дъха си“.

ПРЕСЛАВА РАЗПИТВАЛА РОДИТЕЛИТЕ СИ ДАЛИ Е ЦИГАНКА

Преслава се възползва от възможността да си поръча вечеря в паузата между песните, когато почитател реши да я почерпи с тортичка. Пред чинията със сладкиш обаче пайнерката заяви, че не иска сладко, но може да си поръча нещо друго. Без да го мисли много, Преслава се провикна към втория етаж на механата, където стоеше любимият й Павел.

„Любовче, поръчай ми една салатка и едни картофки. Аз да се възползвам. Какво да правя? Кажи ми как да си поръчам иначе?“, каза през смях певицата, която наскоро пусна дует със Софи Маринова.

ПРЕСЛАВА ВЗРИВИ МРЕЖАТА С ВИДЕО, НА КОЕТО СЪБИРА БАКШИШИ

Павел явно прие да поръча вместо нея, защото Преслава не конкретизира какво точно иска да похапне после. „Искам зелена салатка и картофи соте“, заяви пайнерката, широко усмихната, пише Уикенд. В този момент към нея се приближи сервитьор. „Не, не с риба тон“, отказа Преслава предложението му, но пък прие следващото – към краставичката да има и царевица. „А, царевичка – супер, може. И картофи соте с чесън“, допълни Преслава, за да не я забравят.

Top