Вие сте тук
Начало > Шоу > КРИЗА И МИЗЕРИЯ В НОВИЯ СЕЗОН НА „ЕРГЕНЪТ“, ЗВЕЗДА ОТ „БИГ БРАДЪР“ СРЕД УЧАСТНИЦИТЕ

КРИЗА И МИЗЕРИЯ В НОВИЯ СЕЗОН НА „ЕРГЕНЪТ“, ЗВЕЗДА ОТ „БИГ БРАДЪР“ СРЕД УЧАСТНИЦИТЕ

евгени генчев evgeni genchev

Снимките по втория сезон на шоуто „Ергенът“ в момента текат в Бодрум и съвсем скоро ще приключат. Водещият Наум Шопов сподели в социалните мрежи, че новият сезон е много по-интересен от миналогодишния. И допълни, че са работили почти денонощно, но по план след броени дни трябва да се приберат в родината.

Всички вече страдали от крайно изтощение, а причината се кореняла в ограничения бюджет на формата. Екипът гледал по-бързо да наснима сцените, дас и свърши работата и да се върне в България, аз да не се дават още пари за наеми, гримьори и т.н.

От кухнята на шоуто издават, че актуалните моми били набутани по 6 в стая и изобщо не разполагали с лично пространство. Повечето се записали за участие с идеята да изкарат една луксозна почивка в Бодруд и да се сдобият с малко популярност, но останали неприятно изненадани от реалността.

ЗАЩО В „ЕРГЕНЪТ“ СЕ РАБОТИ ДЕНОНОЩНО?

Те чакали с часове само, за да се доверят до банята и нямали време нито за сън, нито за почивка, нито за качествен сън.

Мераклийките за слава бъхтели почти денонощно пред камерите. Новият „ерген“ – пианистът Евгени Генчев, бил по-свободен от задължения, ала кандидатките за сърцето му снимали до малките часове на нощта. Както в миналогодишния сезон, така и в този повечето сцени били режисирани и участниците се съобразявали с „ролите“, които им разпределили предварително.

Сред хубавиците, които са заминали за Турция, е манекенката Розмари Тишер. Тя нашумя с участието си във „Вип Брадър“ преди четири години, но сега пак напира за тв изяви. През последните седмици дългокраката брюнетка е в Бодрум, но още не е ясно дали се бори редом до останалите моми за сърцето на Евгени, или е част от екипа на предаването.

Тишер е голяма почитателка на формата и по време на първия сезон го отразяваше активно в подкасти си. Тя интервюираше всички отпаднали дами, дори издаваше любопитни подробности от развитието на сюжета. Вероятността да са я поканили да коментира и втория сезон е голяма.

От друга страна, не е известно хубавицава да има гадже, та нищо чудно да я видим в действие.

розмари-тишер

Ваня Щерева също е в Бодрум. Тя отлетя за Турция още в началото на октомври. 52-годишната блондинка публикува кадри от летището, направени от дъщеря й Мила Роберт. Александра Гърдева от първия сезон пък побърза да й изпрати виртуални целувки, явно е знаела къде отива писателката.

52-ГОДИШНАТА ВАНЯ ЩЕРЕВА СРЕД МОМИТЕ В „ЕРГЕНЪТ“

33-годишният Евгени Генчев даде заявка, че е по-интелигентен и емоционален от фитнес гуруто Виктор Стоянов. Зрителите обаче са скептични, че ще срещне сродната си душа точно там. Предшественикът му също не успя да открие любовта си във формата. В момента Виктор е обвързан с влогърката Мария Тарашманова.

Top