Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРТА ВАЧКОВА ПРОГОВОРИ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖЪК ПЕРИОД

МАРТА ВАЧКОВА ПРОГОВОРИ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖЪК ПЕРИОД

марта вачкова marta vachkova

Марта Вачкова е имала сериозни проблеми с приемането на факта, че годините летят, а тялото остарява. 63-годишната звезда не е смеела да признае дори пред себе си, че навлиза в менопауза. Това сподели наскоро самата тя в разговор за този период от живота си.

„В перименопаузата не искаме да си признаем, че идва този период. Не искаме да си признаем нито пред другите, нито пред себе си. И като че ли не обръщаме внимание“. С тези думи Марта Вачкова повдигна завесата пред начина, по който е изживяла периода преди навлизането си в критическата възраст.

МАРТА ВАЧКОВА ФУЧИ КРАЙ МОРЕТО С МОТОР

Тя обаче отдавна се била отървала от това неприятно чувство и вече е приела остаряването за нормален процес, какъвто всъщност е.

Актрисата напоследък дори не счита за нужно да си боядисва редовно косата, което се вижда от всички нейни по-нови снимки.

Вачкова обаче се притеснявала от проблеми с кожата. „Вече в менопаузата виждам, че започват да се увеличават тези петънца – ние им викаме старчески петънца“, сподели тя, показвайки лунички по ръката си. Звездата цял живот се оплаквала от мазна кожа, но сега била доволна, защото благодарение на нея има по-малко бръчки в сравнение с приятелките си на същата възраст.

ЕТО С КОГО ОТИДЕ НА МОРЕ МАРТА ВАЧКОВА

Дразнела се обаче от петната, които се оказали резултат от прекалената й любов към слънчевите бани. Марта много обичала да се припича и да трупа тен и сега по кожата й започвали да избиват лунички. Допреди няколко години тя не слагала крем за лице през деня, защото лицето й лъщяло, а не обичала да си слага пудра, за да го матира. Предпочитала да ходи „натюр“.

Top