Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БИВШИЯТ НА КАЛИ ЗАБИ РУСКА ДИЗАЙНЕРКА

БИВШИЯТ НА КАЛИ ЗАБИ РУСКА ДИЗАЙНЕРКА

Владимир Кутин кали

Владимир Кутин, доскорошният мъж на фолк дивата Кали, я е оставил категорично в миналото си и се е впуснал във връзка със сексапилна дизайнерка, родом от Русия. Нещо повече – вече няколко месеца двойката съжителства на семейни начала.

Новата изгора на Влади е родена в руския град Губкин. От 8 години Марина Нинова се занимава професионално с дизайн на дрехи и аксесоари, а с бащата на Алекс, третия син на Кали, се срещнали през лятото в съседна Гърция.

Там вече втори сезон Влади стопанисва плажна ивица и заведение. Наши източници, летували в селищета Неа Ираклица докладват, че Кутин и новата му изгора почти не се вясвали на плажа, а се радвали на любовта си на борда на яхта, с която обикаляли островите из Бяло море. Цяло лято с баща си летувал и синът му, вижда се от многобройните им снимки в социалните мрежи, съобщава Пик.

КАЛИ СКОЧИ СРЕЩУ ОНЛАЙН КОНЦЕРТИТЕ

Наясно ли е Кали, която също се носи на крилете на любовта с нов мъж, с промяната в личния живот на бившия си мъж, как разсеяният писател Георги Блажев издаде строго пазена тайна за семейния статус на Никол Станкулова, какъв бизнес за милиони дирижира новата изгора на Григор Димитров, на какъв апетитен пост се вреди дъщерята на Цветан Цветанов и как Теди Казарова се размина с трагиен инцидент в „Маскираният певец“ – гледайте сега:

Top
>