Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИ ДИМИТРОВА ГРЕЙНА НА КОРИЦАТА НА СПИСАНИЕ „МОДА“

ДЕСИ ДИМИТРОВА ГРЕЙНА НА КОРИЦАТА НА СПИСАНИЕ „МОДА“

мода деси димитрова-desi-dimitrova

Моделката Деси Димитрова е лицето на списание „Мода“ през ноември. Плеймейтката грейна на корицата на изданието, пред което се разкрива за началото на кариерата си, дебютната книга „Как да се сдобием с красиво тяло“, работата зад граница и цената на успеха.

„Щастието е основният елемент към самочувствието ми. Уверена съм в успеха на всичко, което правя. Удовлетворена съм от живота си, от успехите и от това, че с лекота постигам всичките си цели. Радвам се, че имам свободата на избирам и никога не правя каквото и да е на всяка цена“, споделя Деси.

„Когато човек харесва тялото си и се чувства добре в него, излъчва увереност и по-лесно постига целите си. Красивото тяло не е просто визия. Всяка жена заслужава да се радва на красив живот в красиво тяло“, категорична е изкусителката.

деси димитрова мода

Тя допълва, че обожава да пътува, но както всички останали е принудена да се съобрази с драстичните мерки, взети заради коронакризата. „Била съм на едни от най-красивите местенца по света. Сигурно ще ви изненадам, но не съм толкова по палмите и златистите плажове, колкото по местата, пропити с история“, изненадва Димитрова.

Плеймейтката анонсира, че в момента работи над нов международен проект, но отказва да разкрие подробности на този етап.

Снимки: Петя Чолакова, сп. „Мода“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Cover girl @modamagazinebulgaria ❤️ . . . Cover #girl #fashion #style #mood #fashionblogger #fashionstar #star #beautiful #uk #bulgaria #greece #italy #tattoo #makeup #hairstyles

Публикация, споделена от Desislava Dimitrova (@desi_dimitrov) на

Top
>