Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВЕЛИ ОТВЕРТКАТА ПАК НАЖЕЖИ СТРАСТИТЕ (СНИМКА)

ВЕЛИ ОТВЕРТКАТА ПАК НАЖЕЖИ СТРАСТИТЕ (СНИМКА)

вели veli

Вели Отвертката е онлайн сензацията на годината! Тя е мокър блян в очите на Gen Z момчетата така, както Саманта Фокс беше топ мацката на всеки себеуважаващ се тираджия през 80-те.

Брюнетката е показала в нета и най-милото си, а всеки неин почитател може лесно да открие палавите ѝ клипчета в сайтовете за възрастни. А защо е известна с прозвището си „Отвертката“ ли? Всичко се корени в едно от въпросните 18+ клипчета, в които си „инсталира“ инструмента.

Ех, едно време си имахме една Отварачка, а сега се радваме на Отвертка. Родните шегаджии раждат какви ли не щуротии, с които някои хора стават известни в родината ни. Докато Мария не си харесва прякора, то другата няма много против. Пак се отклонихме много от същината на тази новина, която е така важна за ценителите на женската красота и отдаденост.

Е, Вели Отвертката пак го направи, както някои биха написали! Палавницата качи своя снимка, на която с просто око се вижда, че не носи сутиен. Големите ѝ бомби ни се струват сериозно коригирани, но пък не отричаме, че изглеждат супер. Тънките презрамки на потника едва задържат пищните гърди на Вели Отвертката, които буквално преливат. Ако имахме активни модни критици, то всички биха попиляли дружно визията на еротичната моделка. Тя надали би обърнала внимание на подобни критикари, защото и не държи да бъде разпознавана като модна икона, пише vbox7.

Вели Георгиева, както е цялото ѝ име, има сериозни бизнес начинания. Освен профил в OnlyFans, тя си има собствен сайт, в който може да поръчате специални поздрави за ваш близък. Момчета, неслучайно употребяваме думата „специални“…

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🌸 Veli 🌸 (@georgieva.veli)

Top
>