Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БЕРК АТАН ИМА НОВА ЛЮБОВ

БЕРК АТАН ИМА НОВА ЛЮБОВ

берк атан berk atan

Изключително чаровният Берк Атан се впусна в нов романс със своята екранна партньорка Суде Зюлал Гюлер, пишат турските медии.

Двамата се запознават на снимачната площадка на рейтинговата поредица „Планинско сърце“, в която Атан и българската актриса от турски произход Гюлсюм Али изпълняват главните роли.

Слухове, че приятелството им е прераснало в романтична връзка, се появяват през ноември м.г., но двамата отказват да коментират спекулациите. Едва преди дни Берк и Суде споделиха в интернет своя съвместна снимка, с което потвърдиха, че са заедно.

Суде е родена на 25 август 2001 година в Истанбул. Зад гърба си има 11 роли в продукции на малкия екран, а един от първите й проекти е историческата суперпродукция „Великолепният век: Кьосем“, където вдъхва живот на младата Айше Султан.

През лятото на 2023 година атрактивният 31-годишен актьор, отлично познат на българската публика от сериалите „Слънчеви момичета“ и „Сълзи от рая“, имаше връзка с привлекателната си колежка Чаала Боз. Тогава светските хроникьори в южната ни съседка не пропуснаха да отбележат, че Чаала е бивша любима на Мурат Далкълъч, който е добър приятел на Атан.

Преди това той имаше двегодишна връзка с известната инфлуенсърка Селин Язъджъолу, която бе съпътствана с множество скандали и раздели, пише „Галерия“. Малко по-късно той бе уловен от папараци в компанията на Мелис Тюзюнгюч, но слуховете за афера между двамата не получиха официално потвърждение от актьорите.

Top
>