Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БИЛЯНА ГАВАЗОВА СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

БИЛЯНА ГАВАЗОВА СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

биляна гавазова bilyana gavazova

Две години след като напусна бТВ, Биляна Гавазова отново точи зъби за място в голямата телевизия. Бившата водеща на „Тази сутрин“ е влюбена в тв славата и трудно издържа живота без камери. Тези дни тя се е уредила за седмичен коментатор в „Преди обед“, но се говори, че й се иска да се завърне на екран за постоянно.

Биляна Гавазова завъртя собствен бизнес, свързан с маркетинг, реклама и пиар, след като напусна бТВ точно преди две години. Говори се, че нещата с фирмата й не се развиват с бързите темпове, на които амбициозната дама се е надявала, но все пак вървят, а мъжът й печели достатъчно добре, за да няма в семейството проблеми с парите.

Телевизията обаче много липсвала на Гавазова, а още повече й липсвала популярността, която екранът й носеше, докато беше водеща. От години бившата шуменска репортерка била свикнала да я спират по улиците, да се снимат с нея, да я канят по светски събития и да й връчват всевъзможни награди заради робатотата в бТВ. Това продължило известно време след напускането й, но напоследък вече не се случвало.

Извън няколкото клиенти, с които се занимава във фирмата си, животът на Гавазова в момента се върти основно около дома и сина й. Тя обаче харесвала адреналина в журналистиката и се чудела какво да измисли, за да се върне в бТВ, само че при по-лек режим на работа от преди.

БИЛЯНА ГАВАЗОВА РАБОТИ В СУПЕРМАРКЕТ

Засега се е уредила с една седмица като коментатор в „Преди обед“ заедно с режисьора Димитър Коцев – Шошо. Миналия понеделник беше първото й появяване в студиото на предаването след внезапното напускане на „Тази сутрин“.

Бившата водеща не скри вълнението си от срещата с колегите и камерите. „Върнах се удома“, така определи тя своя временен ангажимент в бТВ. Служители на телевизията шушукат, че била започнала да си предлага услугите още когато стана ясно, че Хемикян напуска телевизията.

Top
>