Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ПОЛИЦАИ ПОМРАЧИХА ЮБИЛЕЯ НА МЪЖА НА БЕРЕН СААТ

ПОЛИЦАИ ПОМРАЧИХА ЮБИЛЕЯ НА МЪЖА НА БЕРЕН СААТ

берен саат beren saat

Берен Саат – една от любимките на милиони зрители, организира пищно тържество по случай 50-годишния юбилей на съпруга си певеца Кенан Доулу. Известната актриса, която впечатли всички с ролята на Бихтер от сериала „Забраненият плод“, реши да покаже за сетен път любовта към съпруга си и му направи страхотна изненада – торта във формата на китара, гарнирана с бяла глазура. На сцената с изображение на слънце, бе изписано послание: „Кенан се роди“.

За доброто настроение се погрижи рожденикът, който изпя най-големите си хитове. На празненството присъстваха и колегите на Берен от популярната поредица – Къванч Татлъту и Селчук Метод. Сред гостите беше и Ханде Ерчел, която доведе гаджето си милионера Хакан Сабанджъ.

БЕРЕН СААТ ЗАГОЛИ ГРЪД

Преди началото на тържеството, което се проведе в къщата на двойката в елитното предградие Акаркент в покрайнините на Истанбул, Кенан изпрати специално съобщение до своите съседи. „Предварително се извиняваме за временното неудобство, което причиняваме всяка година на 31 май. В петък ще се съберем в градината у дома, заедно с нашите близки, приятели и семейства, за да отпразнуваме моя 50-и рожден дне. Тази година нашите гости ще са повече и ще има много шум. Моля ви за прошка и разбиране“.

14 ГОДИНИ ПО-КЪСНО: КЪВАНЧ И БЕРЕН СААТ ОТНОВО ЗАЕДНО

Въпреки предупреждението на Берен Саат и Каан Доулу, недоволни съседи са се полакали и на празненството пристигнали полицаи. Живущите в района веднага изпратили жалба, в която написали, че музиката е твърде силна дори след полунощ. Въпреки оплакването, купонът продължил до сутринта, макар и с по-ниски децибели.

БЕРЕН СААТ ПРЕТЪРПЯ МИСТЕРИОЗЕН ИНЦИДЕНТ

Красивата Берен заложила изцяло на белия цвят, а рожденикът сияел до нея. На 26 февруари актрисата също бе юбилярка. Макар да е само на 40 екранната Фатмагюл от „Пепел от рози“ все още не се е сдобила с рожда поради проблеми, които затрудняват процеса по забременяване. Тя редовно прави опити да зачене инвитро, но без успех.

Top
>